İzleyiciler

7 Şubat 2013 Perşembe

Ürün İncelemesi #68 WATSONS BODY SCRUB SOYBEAN&MILK EXTRACT

Selam selam selam, bugün çok çok enerjiğim hava da açık, güneş bulutların arkasından cöğö yapıyor ara ara, bahar gelsin artık diyorum.

Neyse efendim ben banyo/duş ürünleri almayı denemeyi onlarla oynamayı pek severim :) Vücut ovma jellerini kremlerini de çok seviyorum. Kremleri genelde kış, jelleri genelde yaz aylarında tercih ediyorum. Bu ürün için jel denmiş ama bence hafif kremsi. Sulandırılmış krem düşünün yani :) Örneğin TBS'un Coconut Body Scrubı gibi yoğun değil şuradaki bitenler yazımda bahsetmiştim. Burada bahsettiğim aynı serinin çileklisi kadar da hafif değil.  Benim hem yazın hem de kışın kullanabileceğim yapı olarak hafif, işlev olarak mükemmel bir ürün oldu.


İçerisindeki tanecikler çok güzel ovuyor cildi. Yoğunluğu aslında bir tık daha yükseltilebilir taneciklerinin, kadınları memnun etmek çok zor :) Ürün 250 ml lik. Bana 5-6 kullanımda ancak yeter. Haftada bir scrub yaptığım düşünülürse 1-1 buçuk ay kullanırım. Tekrar almayı düşünüyorum kesinlikle zaten fiyatı 7,99 olması lazımdı indirimde felan görürsem hele direk stoklarım bi kaç tane çok beğendim. Kokusunu anlayamadım, inanın zaten koku tarif etmede çok kötüyüm, ama kesinlikle rahatsız etmedi beni. Ciltten kolay arınıyor ardından bıraktığı nemli his harika. Daha önce çileklisini kullandım o da fena değildi tanecikleri çok küçüktü ama amaç ovmaksa cildi bu tam anlamıyla işini yapıyor.










Siz bu ürünü kullanıp memnun kaldınız mı? Bu tarz ürünlere bayılan bana tavsiye edebileceğiniz ürünler nelerdir??

Sevgiler, Saygılar...

15 yorum:

  1. güle güle kullan. ben oriflame kullanıyorum,(swedish spa - exfoliating body scrub) yoğun bir kıvamı var sulu değil,çok az miktar ürün bile yetiyor, cilt rengini açtığını yani temizliği anında fark ediyorsun sonrasında da sanki nemlendirici sürmüşsün hissi veriyor.inceleyebilirsin onu da istersen.internete yazdığında görseller çıkıyor ,bahsettiğim turuncu olan.

    YanıtlaSil
  2. Ben bunun lavantalısından 2 kutu bitirdim, birçok high-end markanın body scrub'ını ezer geçer diyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu denemedim daha, bir daha ki sefere ondan da alıcam :)

      Sil
  3. peki bu ürünü yüzünüze kullanıyormusunuz siyah noktalara etki ediyormu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır yüz için tabiki kullanmıyorum. Yüz için satılan ürünleri araştırmalısın.

      Sil
  4. Ben watsonsta vücut peelingi alırken aldiğim peeling ile senin bahsettiğin peeling arasında gitim geldim.Yani bir türlü güvenemedim.Ama senin anlatımdan sonra deneceğım.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemeni tavsiye ederim bendeki etkisi güzeldi umarım sen de beğenirsin.

      Sil
  5. Aynısından bendede var, sizdemi satıcı bayanın ısrarıyla aldınız? :)) "çilekliyi alıyım" diyorum, yok bu daha iyi tüm bloglarda soyalı olan konuşuluyor diye diye aldırdı bunu bana, şikayetci değilim tabi, severek kullanıyorum,

    siz yazınca dikkatimi çekti ve kokladımda bende nasıl ifade edeceğimi bilemedim :) klasik arko kokusunun biraz ekşimişine benzettim... ne benzetme ama :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır ben özgür irademle aldım :) Çileklisini de beğeniyorum ama bunu daha bi sevdim daha güzel ovuyor çünkü. Aynen koku olayı muamma :)

      Sil
  6. watsons ın bütün bodyscrubları favorimdir sırayla hepsini aldım ve kullanıyorum ama favorim o reçel kıvamlı olan çileklisi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çilekli olan da güzel evet, ilk indirimde hepsinden kapıcam :)

      Sil
  7. Peelingler iyi güzel de uygularken ne ile uyguluyorsunuz? Ben hala içime sinen bir uygulama aracı bulamadım da. :)

    YanıtlaSil
  8. Benimde favorim çilekli olanı, en kısa sürede lavantalısını deneyeceğim bir de =)

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)