İzleyiciler

21 Şubat 2013 Perşembe

Ürün İncelemesi #76 BIODERMA SENSIBIO LIGHT

Selam kızlar,

Aldığım günden beri araya başka başka ürünler karıştırmış olsam da kullandığım artık dibini gördüğüm kremden bahsetmek istiyorum.


Hangi siteden aldığımı hatırlamamakla birlikte kesin bir fiyat veremeyeceğim. Çeşitli sitelerde çeşitli kampanyalar ile sahip olabilirsiniz. Ürün için sitede şunlar söylenmiş;

Bioderma Sensibio Light Cream 40ml


Normal ve karma hassas ciltler için nemlendirici günlük bakım kremi.


 Parfümsüz ve hipoalerjenik yapısıyla cildi korur ve nemlendirir.

 İçerdiği Toleridine® formülü (laminarya ve enoksolon) ile cildin daha dayanıklı ve dış etkenlere karşı hazırlıklı hale gelmesine yardımcı olur.

 Ksilitol ve gliserin içeren yumuşak dokusuyla cilt tarafından kolayca emilir, serbest radikal önleyici mannitol ile cildin korunmasına destek olur.

 Sensibio Light Cream temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine günde bir ya da iki kez uygulanabilir.

 Daha iyi sonuçlar elde etmek için tamamlayıcı bakım olarak rahatlatıcı ve nemlendirici bakım sağlayan Sensibio Mask'ın haftada bir veya iki kez  kullanılmasını öneriyoruz.
 
Özellikleri: 
Parfümsüz formüle sahiptir. Hipoalerjeniktir. Sürfaktan ve koruyucu içermez. Komedojenik değildir.

İçerik: 
WATER (AQUA), GLYCERIN, CETEARYL ISONONANOATE, ISOHEXADECANE, GLYCOL PALMITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TRICETEARETH-4 PHOSPHATE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, XYLITOL, GLYCYRRHETINIC ACID, RHAMNOSE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, GLYCOL STEARATE, PEG-2 STEARATE, PENTYLENE GLYCOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, DISODIUM EDTA, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE.



Parfümsüz olması hoşuma gidiyor. Genellikle duşta cildim nem kaybettiğinde ve sabahları makyajdan önce kullandım. Mükemmel bir makyaj altı nemlendiricisi bence. Normal/karma cildime nem vermesi bana yeterli geldi. Sürüldükten sonra ciltte hemen emiliyor ve yapış yapış bir his bırakmıyor. Verdiği nemlilik hissi hemen gitmiyor. Yapısı kremsi çok yoğun değil, bu sayede cilde güzelce eşit şekilde yediriliyor. Boyutu 40 ml. Azmış gibi görünse de uzunca vakit kullanılabilir, yarısına yakın bir miktarını kardeşime verdim denemesi için o da memnun olduğunu söyledi. 


Sonuç olarak memnun kaldığım bir ürün, bir daha alır mıyım? Kesinlikle alırım. Hatta almam gerek çünkü elimdeki 1-2 haftaya bitecek gibi duruyor.


Saygılar, Sevgiler...

3 yorum:

  1. bende bunun müptelasıyım kaç kutu aldım hatırlamıyorum bile :)

    YanıtlaSil
  2. Kozmetikten doğan kızarıklıklara karşı tolerans sağladığı yazıyor,bu konuda bir yararı oldu mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım çok fazla kızarıklık sorunum yok hatta hiç yok denebilir, bu sebeple sağlıklı bir yorum yapamayacağım, ama bioderma sensibio serisinde kızarıklıklara karşı krem var araştır istersen.

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)