İzleyiciler

25 Şubat 2013 Pazartesi

Ürün İncelemesi #77 FLORMAR PRETTY COMPACT BLUSH-ON P115 ve P116

Selam kızlar,

Makyaj yapmaya başladığımız ilk zamanlarda yalan yok Flormarın allıklarından, pudralarından ve farlarından başka malzememiz yoktu elimizde. Hele hele ojeleri, zamanında koleksiyon yapmaya çalıştığım doğrudur :) Oldum olası sevip, beğenmişimdir zaten markayı. Sonradan yeni markalar tanıyıp denemeye başlasak da Flormarın kalbimizdeki yeri apayrı :) Tabiki sevmediğimiz ürünleri de çıkıyor arada her markada olduğu gibi... Ayrıca Flormar markası hem herkesin ulaşabileceği yerlerde satılıyor hem de fiyatları hemen hemen herkesin ödeyebileceği kadar cazip. Genel olarak ürünlerinin kalitesi de fiyatlarına göre oldukça iyi. Ayrıca markanın son zamanlardaki yenilikçi politikasını çok beğeniyorum.


Gelelim bugün sizlere tanıtacağım renkleri birbirinden güzel allıklara. Hangisini alsam diye düşünüp ikisini birden attım sepete zamanında. Soldaki P115, sağdaki ise P116 numara(umarım karıştırmamışımdır). Baştan söyleyeyim fiyatlarını hatırlamıyorum hiç, ama 10-12 liradan fazla olacağını hiç sanmıyorum, hele ki  indirimde alırsanız sizden güzeli yok, benden söylemesi :)

Flaşsız

Sırayla bahsedelim şimdi;

  • P115(soldaki), bir tarafı şeftali tonunda, diğer tarafında ise tarif edemeceğim bir kahve tonu mevcut. İki rengin de içerisinde hafif ışıltıları bulunuyor. Şeftali tonunu tek başına da kullanmakla birlikte çoğu zaman iki rengi karıştırıp kullanıyorum. Işıltılı allıklar sürdüğümde ben genelde aydınlatıcı kullanmamayı tercih ediyorum. Renklerin yanakta duruşları çok güzel, bu allığı kullandığım gün birkaç kişiden soru almıştım hangi marka allık olduğuna dair :) Kahve tonlu kısmı tek başına pek kullanmadım açıkçası, dediğim gibi sadece diğer renk ile karıştırırken kullanıyorum. Dilerseniz aydınlatıcı olarak da kullanılabilir verdiği ışıltı çok doğal. Far olarak kullanmanızı da öneririm. 
  •  P116(sağdaki), bir tarafı pembe diğer tarafı ise kahve tonda. Kahve tonu tamamen mat, pembe çok hafif ışıltılı mata yakın diyebilirim. P115de olduğu gibi karıştırıp kullanmıyorum bu allığı. Kahve tonu kontür yapmakta, diğer rengi ise tek başına allık olarak kullanıyorum ben. Ama siz iki tarafı karıştırıp pembenin tonunu biraz koyultabilirsiniz.


Flaşlı


İki allık için ortak yorumum; 14 gr olan bu ürünler evladiyelik olup hiç bitmeyecek gibi duruyor :) Kalıcılık konusunda oldukça başarılılar, fondötenin üstünde gün boyu dayanmayı başarırken pudra üstü uygulamalarda tazelenmek isteyebilirler. Renk vermeleri oldukça güzel olmakla birlikte, ciddi ciddi tozutma yapıyorlar. O da nazar boncukları olsun :)



Flaşsız

Flaşlı

Flaşsız

Flaşlı

Sevgiler, Saygılar...

6 yorum:

  1. p115 bendede var ve çok çok seviyorum :) ben indirimle 6.5 tl ye almıştım mesela :D

    YanıtlaSil
  2. Bende de P115 ini almıştım.tozutma konusunda sana katılıyorum.
    allık fırçasını sürmemle püf püf oluyor,tam kullanımına alışamadım desem doğru olur
    ama fiyatı albenisi:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırçayı az batırmak gerekiyor yoksa haddinden fazla tozutuyor, zaten hemen rengini verdiğinden hırpalamaya da gerek yok allığı :)

      Sil
  3. Bende de P116 var aynen kahve olanı kontur olarak kullanırım bunu ben diyerek aldım :) Çok seviyorum hakikaten. Ama cidden çooook uzun süre gideceğe benziyor. Ben de sıkılıyorum bitsin istiyorum. Manyak mıyım neyim :D

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)