İzleyiciler

11 Şubat 2013 Pazartesi

Ürün İncelemesi #70 DEBORAH LA CIPRIA PUDRA

Selam kızlar,

Zamanında merak edip aldığım (parlama önleyici özelliği sebebiyle) Deborah markasının pudrası ile karşınızdayım. Bendeki görüldüğü gibi 30 numara. Kendilerini yaklaşık 6 ay önce https://www.kozmoda.com sitesinden 16,80 tl ödeyip satın almışım. Şuanki fiyatı 15 tl az önce girdim baktım. Ürün hakkındaki yorumlarım ne çok iyi ne de çok kötü, orta karar diyelim. Neden mi?


Çünkü; ben her zaman olmasa da fondöteni tek başına uygulamaya sevenlerden değilim. Elimi sürekli yüzüme götürme gibi bir huyum var, istiyorumki dokunduğumda cildim yumuşacık ipeksi olsun, fondötenin verdiği yapış yapışlık hissini sevemiyorum, ayrıca her yere bulaşıyor en bulaşmaz denilen fondöten bile.. Bu sebeple çoğu zaman hatta her zaman fondötenimi pudra ile sabitlerim. Dediğim gibi fondötenimin üstüne pudram yüzümde dokunduğumda ipeksi bir his versin isterim. Bu pudra ile bu hissi yakalayamadım malesef. Yapısı çok ince evet. Ama malesef 2-3 kat geçmem gerekiyor aradığım sonucu elde etmek için. Pudranın matlık sağladığı doğru ama ilk bir kaç saatte sonrasında pudra ciltteki yağı emiyor bu da doğru ama yağı emerken kendi de yok oluyor, geriye parlak ve yapış yapış bir cilt bırakıyor.


Bu pudranın seveni çok biliyorum ama malesef bir ürün herkeste aynı etkiler bırakmıyor. Ayrıca sert fırçayla da yumuşak fırçayla da gayet iyi tozutuyor. İlk anda ciltte bıraktığı his güzel, yumuşacık ve ipeksi. Ben internetten aldığımdan rengi rast gele seçtim, rengi bir ton koyu gelse de kullandım çok sorun olmadı benim için. Aşırı yağlı bir cildim olmamasına rağmen beni pek memnun edemedi. Cildi yağlı olan kimselerin de memnun kalacağını sanmıyorum. Ayrıca ürünün en sevmediğim yanı kokusu. Evet kokusu aşırı midemi bulandırıyor sürerken bile tahammül edemiyorum bazen. İçinden sünger çıktı tabiki, ama attım ben sevmiyorum süngerleri, kalıp gibi gösteriyor yüzü ve genelde eşit dağıtmıyor pudrayı. Ambalajı bildiğimiz pudra ambalajlarından, keşke kapağında aynası da olsaydı. Kapatıcı özelliği pek yok zaten de ben pudralardan böyle bir özellik beklemiyorum, kapatma işini kapatıcı ve fondötenle yapıyorum zaten pudra sabitlesin makyajımı yeterli benim için.

 Flaşsız,

 Flaşlı,


İçinde parabenin her türlüsünü barından bu pudradan bir daha alacağımı hiç sanmıyorum.

Siz bu ürünü kullandınız mı peki? Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Sevgileri Saygılar kızlar...

2 yorum:

  1. ben de yeni aldım felaket bişey hiç beğenmedim...

    YanıtlaSil
  2. bu tonu cok mu koyu düsüyor bugday tene? ben beyaza yakin ten rengine sahibim. almayi düsünüyorum fakat renk konusunda tereddütlüyüm.. cektigin resimlerde beyazimsi acik duruyor gercekten bu tondaysa uyar bana.

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)