İzleyiciler

19 Aralık 2012 Çarşamba

Ürün İncelemesi #37 RIMMEL LONDON STAY MATTE KAPATICI

Uzun zamandır elimde olan arada sırada kullandığım bir üründen bahsetmek istiyorum hanımlar. Rimmel Londan markasından Stay Matte Kapatıcı. Bronzken aldığım soft beige rengi ve cilt rengim açıldıkça soft beige rengini kullanamadığım için aldığım ivory. Bu üründen memnun kaldım mı kalmadım mı açıkçası net bir karar veremiyorum, ruh halime göre değişiyor sanırım. :) Satıştaki bayan ortasındaki salatalık özlü yeşil kremi sayesinde ciltteki kızarıklara iyi geleceğini ve sivilceleri daha güzel kapatacağını söylediği için almıştım. Açıkçası bu hususta gözle görülür bir fark göremedim.

Rimmel London Stay Matte Kapatıcı
 Soft beige rengi çok enteresandı. Yani sonuçta iki renkte aynı şekilde, aynı malzemeden üretilmiştir illaki ama bu renk cillte 1 saat içinde koyulaşmaya başlıyor. Bronzken pek belli olmuyordu koyulaşması ama cilt rengim açıldıkça kesin kararımı verdim. En az 2 ton koyu halini alıyor ciltte ve benim en nefret ettiğim şey cildime sürdüğüm ürünün renginin cildimde koyulaşmasıdır, bu yüzden kullandım zorla ve bitirdim fondöten altına uygulayarak. Gelelim ivory rengine. Şu anki cilt rengimle birebir uyuyor. Rengi cilde uygulayınca koyulaşma yapmıyor. Yapısı kremsi ama biraz sert, kabında parmağımla ovalayarak yumuşatıp uyguluyorum gerekli yerlere. Göz altlarımda beni rahatsız edecek derecede sorun yok bu yüzden kapatıcılığı göz altlarım için yeterli geliyor ve aydınlık bir görünüm veriyor. Çizgilere hafif doluyor her krem kapatıcı gibi, ben genelde makyajımı sabitleyici pudra iyi bitirdiğimden sorun olmuyor. Yüzümde de genelde fondöten altına ya da üstüne uyguluyorum. Tek başına kullanacaksam da gerekli bölgeye uygulayıp üstünden pudra ile geçiyorum. Kapatıcılığı orta seviyede. Fiyatını hiç hatırlamıyorum dediğim gibi çok uzun zaman oldu alalı. Ama uçuk bir fiyatı yoktu ve fiyat performans bakımından tam dengeli diyebilirim.

Rimmel London Stay Matte Kapatıcı
 Bir daha alır mıyım? Elimdeki bitsin kendisini özlersem belki alabilirim. :) Bu serinin pudrasını merak ediyorum aslında, denemek istiyorum bir ara. Siz bu üründen kullandınız mı? Hakkındaki fikirleriniz nelerdir?

Rimmel London Stay Matte Kapatıcı
Sevgiler, Saygılar...

2 yorum:

  1. Pudrası çok güzel canım benim bembeyaz bir tenim var en açık rengi bana cuk oturdu ki çok ucuz bir pudra pişman olmazsın :)

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)