İzleyiciler

17 Aralık 2012 Pazartesi

Ürün İncelemesi #36 ESSENCE BREAKİNG DAWN SHİMMER POWDER

Selam millet,

Essence Breaking Dawn koleksiyonunun aydınlatıcı pudrasından bahsetmezsem hatırı kalırdı. Gördüğüm andan itibaren merak ettim kullanmak istedim. Sonuç; memnun kaldım. Aydınlatıcı pudra deniyor ama ben pudra olarak hiç kullanmadım, yazın vücut pudrası olarak gayet güzel duracağına inanıyorum, yazı bekliyorum :) Pudra olarak uygulanacaksa da şayet elimizi cimri tutmakta yarar var diyorum çünkü sokak lambası gibi dolaşabiliriz :)

Essence Breaking Dawn Shimmer Powder
 İçinde doğal ışıltıları var. Ben genelde kaş altıma, elmacık kemiklerimin üstüne ve burun üstüme uyguluyorum azıcık. Fiyat performans açısından gayet başarılı diyebilirim. "Kullan kullan bitmez" ürünlerden kendisi çünkü gramajı oldukça yeterli. Kalıcılığı fena değil. Gün için tazeleme isteği uyandırıyor. Umarım sürekli üretime geçer :) Balm Jovi paletimdeki Mary Lou ile karşılaştırdım aldığım gibi. Mary Lou daha pigmentli tabiki ama aralarında ciddi bir benzerlik söz konusu. 
Essence Breaking Dawn Shimmer Powder
 Aydınlatıcılara yeni başlayanlar ya da alışmaya çalışanlar için kesinlikle doğru bir tercih olacaktır. Sınırlo üretimdeki bu ürün Gratislerde tükenmek üzere, henüz alamayanlar elinizi çabuk tutun derim.

Essence Breaking Dawn Shimmer Powder

Essence Breaking Dawn Shimmer Powder
Sevgiler, Saygılar...

4 yorum:

  1. Pudra olarakta başarılı ama çok beyazlaştırıyor gibi geldi bana da fazla aydınlatıyor. pıt pıt şeklinde azıcık kullanmak gerek bencede

    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. az ve öz kullanmak gerek tek başına pudra olarak kullanmaya uygun gelmedi tabi bana göre bayağı sarı tonlu ve ben bembeyazım sadece hafif tüm yüzümde gazdirince güzel oluyor

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)