İzleyiciler

13 Aralık 2012 Perşembe

Ürün İncelemesi #33 ALESSANDRO LIP GLOSS NO 06

Selam millet,

Bu ışıklı aynalı ciciden bahsedelim şimdi. Kendileri vanilya club kutusu ürünüdür. Hangi ay olduğun hatırlamıyorum. Geldiğinden beri kullansam da kullanmasam da çantamda durdu. Kokusu yok gibi tadı yok. Tadı şekerli, meyveli olanlara alışanlar için zor gelebilir :)

Alessandro Lip Gloss No 06
Görüldüğü gibi üzerinde mini aynası var. Tepesinden basıldığında yanan ışığı mevcut, adamlar düşünmüş yapmış tebrik ederim :) Kendisi işe yaramasaydı bile ambalajı için bile kullanılır bence. Severim böyle yanarlı dönerli şeyleri ben :) Ama kendisi de gayet güzel bi gloss. Aslında gloss sevmem yapış yapış olur, saçlar takılır dudağa yapışır özellikle rüzgarlı günlerde ama sevdim bu glossu.
Alessandro Lip Gloss No 06
Rengi çok doğal, şişede durduğu gibi durmuyor dudakta, dudak ile bütünleşiyor. İçinde hafif ışıltıları var beni rahatsız etmedi sürdüğümde. Ama etkisi en fazla 1 saat. Sonrasında hafif bir nemlendirme bırakıyor dudakta. Fiyatı 53 tl. Bir daha alır mıyım? Almam. Fiyatı yüksek.
Alessandro Lip Gloss No 06
 Tek sevmediğim yanı fırçası. Çok az ürün geliyor fırçaya. Hiç esnek değil ayrıca biraz sert. Sonuç olarak tavsiye ederim.
Alessandro Lip Gloss No 06
Sevgiler, Saygılar...

2 yorum:

  1. benim en sevdiğim yanı ışıklandırması oldu resmen fener olarak kullanıyorum aleti.. rengi çok önemli değil.:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen ben de o amaçla kullanıyorum, ama ürünün kendisi de güzel şimdi hakkını yemeyelim :)

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)