İzleyiciler

6 Aralık 2012 Perşembe

Ürün İncelemesi #29 CLINIQUE YOUTH SURGE SPF15 AGE DECELERATING MOISTURIZER

Selam herkese, deneme (seyehat boy) ürünlerin ne kadar faydalı olduğunu bu krem ile bir kere daha anlamış oldum. Bu krem Clinique den almış olduğum bir setten çıkmıştı. Seti alırken çok incelemedim, içinden çıkan iki nemlendirici de bana göre değildi. İkisi de kuru ciltlere hitap eden kremlerdi. Benim cildim karmadan yağlıya dönük bi tip. Bu nedenle bu kremi aldığımdan beri hemen hemen hiç kullanmadım bir kaç kere denemeye cesaret ettim sadece, ama o günlerde de alnımda, burnumda ve çenemde aşırı yağlanma ve parlamalar oldu. Ürünün suçu yok zaten söylüyor ben kuru ciltler içinim :) Bu sebeple iyi ya da kötü hiçbir yorum yapamayacağım. Zaten ilk kullanımda öyle bir hayal kırıklığı yaşadıktan sonra soğuk kış günleri kullanırım diyerek saklıyordum ki havaların soğuması ile tekrar kullanma şansı buldum. Ama bu sefer Bioderma Sebium Mat krem ile kullandım, ve sonuç çok iyiydi. Nemlendirmesi bir kere çok iyi, eğer denk gelirsem bu ürünün benim cildime uygun olanını denemek istiyorum. Bu kremi, üstüne Bioderma Sebium Matı üstüne de cilt makyajımı yaptım hiçbir parlama yağlanma olmadı sonuçtan memnun kaldım. Dudak kenarlarında ve iyileşen sivilcelerin etrafındaki pul pul olan kurumuş bölgeleri nemlendirdi kötü görüntüsünü giderdi. Hazır havalar soğumuşken ürünü hergün kullanıp bitirmeyi düşünüyorum. Deneme boy olmasına rağmen içerisinde oldukça fazla ürün var hemen hemen 1 ay kullanırım. SPF15 olması da bu havalarda yeterli bence. Yapısı bildiğiniz krem, biraz yoğun. Yalnız kokusu, ah o kokusu yok mu, çok kötü. Yani acaba bendekinin kokusu mu böyle bozuldu mu diye düşünüyorum ama alalı 3 ay oldu sanmıyorum. Neyse ki sürdükten bir kaç saat sonra uçup gidiyor ama sürerken sabah sabah hiç çekilmiyor.

Ürün için şunlar söyleniyor;
Günlük kullanım için yenilenmiş, yaşlanma karşıtı bir nemlendirici.
UV ışınlarının zararlarına karşı cilde kapsamlı bir koruma sağlar.
İnce çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü en aza indirir.
Cilt savunma sistemini dış baskılara karşı güçlendirir.
Cildi daha uzun süreli genç bir görünüm ile pürüzsüz, esnek bırakır.
Kullanımı: 3-Adım Cilt Bakımının ardından her sabah uygulayın.


Clinique Youth Surge Spf 15

Clinique Youth Surge Spf 15
Peki siz bu ürünü denediniz mi? Neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı merak ediyorum.

Sevgiler, Saygılar...

2 yorum:

  1. Merhabalar ben bu ürünü 3 aydır kullanıyorum cildime iyi geliyor çok aşırı nemlendirmiyor ama kuruugunuda alıyor. Bu krem !% spf oldugu için gece süremiyorum gece kullanmak içinde Clinique moisture surge extended htirst relief aldım. Açık pembe renkte bir krem. Yogun nemlendirme etkisi oldugu söyleniyor fakat beni nemlendirmenin aksine kuruttu bilemedim neden öyle oldu. Clinique görünce yorum bırakayım dedim :) Buarada benim blogumda yeni ziyaret edersenşz sevinirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanlış ürün aldığım için daha doğrusu setten bu çıktı çok incelemeden aldım cilt tipime uymadı. Bitsin diye kullanıyorum çok soğuk havalarda :)

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)