İzleyiciler

5 Aralık 2012 Çarşamba

Ürün İncelemesi #28 BIODERMA SEBIUM MAT

Ürünü nereden aldığımdan daha önceki yazımda bahsetmiştim. Cildim karmadan yağlıya dönüktür benim. Özellikle T bölgemde gün ortasında parlamalar olmaya başlardı. Ama bu aralar parmalara fazlalalaşıp beni rahatsız edince parlama karşıtı bir bakım kremi almaya karar verdim. 
Öncelikle rahatsızlık duyduğum bir konuyu belirtmek istiyorum; ürünü satın aldığım internet sitesinde ve hatta bu ürünü satan bütün online alışveriş sitelerinde aynı problem var. Zamanla ürünün adı veya ambalajının üstündeki ismi değişiyor ama sitelerinde hiçbir değişiklik yapılmıyor, bu nedenle kafamız karışıyor. Mesela benim sitede resmini görüp aldığım ürün ile elime geçen ürünün ambalajının üzerindeki ismi ve açıklamaları aynı değil. Bunu satın aldığım sitedeki arkadaşlarla paylaştığımda; "ürünün isminin değiştiği bana doğru ürün gönderdiklerini sitelerinde gerekli güncellemelerin yapılmadığı" söyledi. Ayrıca Mat kremin önceki ismi Anti-Shine mış. Ve Mat serisi ikiye ayrılıyormuş. Sebium Mat ve Sebium Mat tinted olarak. Bilmiyorum hadi yuttuk diyelim, bu konuyu geçelim.
Kremi yaklaşık 2 haftadır her sabah makyajdan önce yüzüme uyguladım. Ciddi ciddi etkisini gördüm. Parlamayı kesinlikle engelliyo. Mat bir görüntü veriyor cilde. Kremin yapısı hafif kolay sürülüyor, emilsin diye beklemiyorsunuz, cilt hop emiveriyor hemencik. Bioderma Sensibio serisindeki ürünleri kokusuzken Sebium serisinin kendine has bir kokusu var ve ben açıkçası sevmiyorum. Ürün 40 ml, bence az. Ama az bir miktar geniş bir bölgeye yetiyor. Nereden baksan 2-3 ay benimle yani.
Ürünü sevdim memnun kaldım, biterse tekrar alırım ama kafamdaki soru işaretlerini silmem lazım piyasada Sebium Mat adında birden fazla krem dolaşıyor. Sizler de bu ürünü kullandıysanız yorumlarınızı benimle paylaşır mısınız?

Sevgiler, Saygılar...

Bioderma Sebium Mat 

2 yorum:

  1. ben bu üründen aldım, aynı zamanda akşamları da garnier in esas bakım ürününü kullandım. yaklaşık bir hafta sonra cildimde sivilcelenme oldu ikisini de bıraktım. şimdi sivilcenin nedeni hangisi bilemediğimden ikisini de kullanmaya korkuyorum.. acaba siz böyle bir sivilcelenme yaşadınız mı?

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)