İzleyiciler

4 Aralık 2012 Salı

Ürün İncelemesi #24 GARNIER KAFEİNLİ KAPATICI ROLL-ON

Ürünü ilk çıktığında gözüme kestirmiştim ama uzunca bir süre direndim almamak için, elimde o dönem birçok kapatıcı vardı. Ama sonunda hem hakkında yapılan olumlu yorumlara hem de merakıma yenik düşüp aldım. İyi de etmişim. Baştan şunu belirtmeliyim nemlendirme özelliği pek yok, eğer göz altlarınız kuruysa ürünü kullanmadan önce iyi bir nemlendirme şart. Ben zaten rutin olarak makyajdan önce nemlendirmeyi iyi yapıyorum o yönden hiçbir sorun yaşamadım. 

Garnier Kafeinli Kapatıcı Roll-On  
Ürün morlukları kapatmayı vadediyor. Benim zaten rahatsızlık duyduğum koyu göz altı morluklarım yok, sadece gün içinde çalışırken çok fazla bilgisayara baktığım için hafif koyuluklar var göz içlerimde o kadar. Bana yeterli geliyor yani günlük kullanım için. ama bazen uykusuz kaldığımda morluklarım yoğunlaştığında üstüne başka bir kapatıcı ile geçtiğim zaman oluyor çok nadir. Göz altı morlukları yoğun olan kimselere yeterli geleceğini düşünmüyorum. Göz altı torbaları için yorum yapamayacağım çünkü çok şükür öyle bir sorunum yok :)

Garnier Kafeinli Kapatıcı Roll-On
 Ürün kafein ve limon esansı içeriyor bir de ucu bilyeli bu sayede sürerken göz altlarına güzel bi serinlik veriyor. Ben bolca sürdükten sonra üçgen makyaj süngeri ile yediriyorum. Bazen 2 kat sürüyorum. Bendeki 2 numarası açık ton. Cildime tam uydu rengi. Ayrıca aydınlık bir görüntü verdiği doğrudur.


Garnier Kafeinli Kapatıcı Roll-On
Bazen öylesine dışarı çıkarken makyaj yapmak istemediğimde sırf o uykudan yeni uyanmış görüntüm gitsin diye bu ürünü kullanıp çıktığım oluyor. Ayrıca fiyatı 15 tl civarı olması lazım.

Garnier Kafeinli Kapatıcı Roll-On
Biterse tekrar alır mıyım? Evet kesinlikle alırım. Bakım yapan ürünleri seviyorum.
Siz bu ürün için ne düşünüyorsunuz?

Garnier Kafeinli Kapatıcı Roll-On
Sevgiler, Saygılar...

4 yorum:

  1. Ben de beğeniyorum bunu. Sanırım bitmek üzere ve tekrar alacağım =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimde felan görürsen bana da haber verirsin değil mi? :))

      Sil
  2. kesınlIKLE harıka bır urun buda goz morluguna ve torbalara ıyı gelen rolon alıcam alıcam dedım gecen aldım wee bayıldımm yeşil olanınadaa tavsıye ederım cıdden cok ıyı geldıı yorgun gozlerıme cok ıyı geldii onuda dene derm streslı ve yorgun bır ısın waRsa ps basında zamanın cok gecıyorSa kesınlıkle denemelısın...
    sevgılEr....

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)