İzleyiciler

4 Aralık 2012 Salı

Ürün İncelemesi #23 MAYBELLINE COLOR TATTOO TIMELESS BLACK

Selamlar herkese, ürünü Rossmann indirim zamanlarından almıştım. Uzun zaman oldu alalı raflarda yerini ilk aldığı zamanlardı sanırım. O sıralar jel eyeliner uygulamaya yeni başlamıştım, genelde kalem kullanıyordum.  Krem far olarak geçiyor ürün ama benim alış amacım direk eyeliner olarak kullanmaktı çünkü bu rengi far olarak kullanmam çok zor belki dumanlı göz makyajında az bişey sürmek koşulu ile. Ürün kapkara bir siyah ve mat. Sürerken hafif parlak ama kuruyunca mat duruyor. Kalıcılığı iyi zaten adından belli :) Yani bazen 13-14 saat gözümde durduğu oldu. Akmadı kokmadı. Silerken de zorlamıyor hiç. Bazen essence, bazen avon, bazen de ecotools eyeliner fırçası ile uyguluyorum. 

Maybelline Color Tattoo Timeless Black

 Eyeliner makyajımın olmazsa olmazı. Bu yüzden aldığımdan beri sıkça kullandım hatta dibini gördüm ürünün yakında bana veda eder. İlk kullanmaya başladığımda da bana biraz katı gelmişti hatta yumuşatıp(fırça ile), ya da klimaya tutup :) kullanıyordum. Sanırım artık hepten kurudu çok zorluyor beni. İnceltmenin bir yolunu arıyorum şimdilik bakalım. Geçenlerde essence markasının aynı tip ürününü inceleme fırsatım oldu bu bitince ondan alıcam o daha yumuşak gibi geldi bana ve daha parlak, tabi kalıcılığı ve renk başarısı bu ürün gibi mi bilemeyeceğim.

Maybelline Color Tattoo Timeless Black

Ürün biraz kurumaya başladığından ince çekemiyorum artık resimde görüldüğü gibi. Kokusu yok. Koleksiyondan 3 renk daha var elimde. 3 ünden de aynı yazıda bahsetmek istiyorum ilerleyen günlerde. Gerçi bahsetmeyen kalmadı ama ben de bir iki bişeyler söylemek istiyorum, içimde kalmasın :)

Maybelline Color Tattoo Timeless Black

Peki siz bu ürünü kullanıp memnun kaldınız mı? Eyeliner olarak mı yoksa krem far olarak mı tercih ediyorsunuz? Yorumlarınızı merak ediyorum.

Sevgiler, Saygılar...

3 yorum:

  1. eğer katılaştıysa seyreltmek için makyaj çıkarıcı solüsyon(vichy,bioderma h2o vs gibi likit yapıda) damlatın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bioderma deneyeceğim aslında avene termal su da iyi olabilir.

      Sil
  2. bu konuda kullanabileceğin en uygun ürün duraline olacaktır. :)

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)