İzleyiciler

11 Aralık 2012 Salı

Golden Rose Jolly Jewels Koleksiyonu Yeni Cicilerim

Selam herkese,

Evet ürünler elime geçeli çok oldu ama işten güçten fırsat bulup ancak yayınlayabildim resimleri çok özür. Zaten o kadar çetrefilli bir alışveriş oldu ki açıkçası hevesim de kaçtı ne yalan söyliyim. Normalde çok fazla oje süren, kullanan, alan bir insan değilim. Bir sürdüğüm ojeyi üşengeçlikten kendi sökülene kadar tırnağımda tutarım :) Genelde rakı beyazı diye bilinen renkten çift kat sürerim ya da hemen kolay french oje sürerim şipşak, onu da üşenmezsem eğer. Ama simli parıltılı ojelere karşı ilgim başladı son zamanlarda. Hatta elimdeki simli ojeleri toplu olarak göstereceğim bir yazı yazmayı da düşünüyorum. Gelelim yeni cicilerime :)


Golden Rose Jolly Jewels koleksiyonunu çıkardı ve çok geçmeden de Tr de satışı sundu. Goldenrosestoreda da satışa başlandığını görünce dayanamadım aldım 11 tanecik :) Aslında hepsini atmıştım sepete, sonra eledim birbirine yakın olan tonları, sonuç olarak bu şahaneler benim oldu.


Ürün adedi fazla olunca kutuya koyup gönderdiler sanırım, sapasağlam elime geçti ürünler. Güzel ambalajlanmışlar. Hepsi birbirinden şahane renkler hepsi bebeğim gibi tabiki :) ama aralarında birkaçı gözdem olmayı başardı. 105, 114, 115, 117 bayıldım size. Tırnaklarımda uygulanmış hallerini göstermek isterdim ama, kısa zamanda mümkün gözükmüyor, çünkü tırnaklar kazaya uğradığı için yeni kesildiler. Kısacık tırnaklarıma sürüp fotolamak istemedim zira göz zevkinizi bozmak istemem :) 












8 yorum:

  1. hepsi harika güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. gule gulee kullan guzel gozuKuyorlAr...

    YanıtlaSil
  3. Muhteşemler içim açıldı :) Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Yeni oyuncaklarım, tırnaklar harap oldu sürüp silmekten :)

      Sil
  4. çok güzeller ya bayıldım gözümü alamadım:))
    http://kozmetikhikayeleri.blogspot.com/

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)