İzleyiciler

17 Ocak 2013 Perşembe

Ürün İncelemesi #47 BIODERMA SENSIBIO EYE CONTOUR GEL


Selam hanımlar,

Çoğumuz ayılarak bayılarak ürünlerini kullandığımız Bioderma markasından göz kremi var sırada. Ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Gerçi arada Clinique markasının şurada bahsettiğim kremini kullandım çok merak ettiğim için. H2O ile birlikte 47 TL gibi bir fiyata almıştım https://www.onlineeczanem.com/ dan. Size tavsiyem kampanyaları takip edip almanız.

Sensibio eye contour gel benim kullandığım ilk göz kremi. Aslında çok üşenirim göze ayrı krem cilde ayrı krem ele ayrı krem hatta ayağa ayrı krem :) Alışana kadar tam bir eziyetti ama artık alıştırdım bünyeyi el kendiliğinden gidiyo kremlere :) Belli bir yaştan sonra zaten dikkat edilmesi gerekiyor bence, bu arada 26 ya merdiven dayadım :) Krem bence 20-30 yaş arasına ancak hitap edebilir çünkü yapısı itibari ile çok hafif, nemlendirmesi güzel, hatta ile kullanmaya başladığımda o kadar memnun kalmıştım ki kardeşime de sipariş verdim bi kaç gün sonra. Sitedeki ürün açıklaması ise şöyle;

Bioderma Sensibio Eye Contour Cream 15 ml

Açıklama :


Göz altı konturu alanında kullanılmak üzere, gerginleştirici ve sıkılaştırıcı bir bakım kremidir. Aktif katkı maddeleri sayesinde Sensibio Eye Contour Cream cildin durumunu düzeltmeye yardımcı olur.
Kullanım: cildi iyice temizleyin, kuruladıktan sonra sabahları ve akşamları göz konturu alanına uygulayınız. Üzerine makyaj uygulanabilir. Parfümsüzdür.










Ben sabah makyajdan önce ve gece yatmadan önce hiç aksatmadan kullanıyorum, söylediğim gibi ürün çok hafif zaten jel yapıda ve cilt tarafından hemen emiliyor. Yapış yapış değil yumuşacık. Benim göz altlarım aşırı kuru değil normal yani, göz altlarında kuruluk yaşayanların pek memnun kalacağını sanmıyorum aşırı bir nemlendirme beklemesinler, ürün oldukça hafif yapılı. Ürün içerik bakımından masum :) Paraben, alkol içermiyor ve zaten kokusuz. 15 ml olduğuna bakmayın toplu iğne topuzu kadar bir miktar iki göz çevresine de yetiyor. Elimdeki bitmek üzere, yedekte bir tane daha var. Bıkana kadar kullanırım herhalde ya da başka kremler deneyebilirim bilemedim şimdi :) 








Sizin bana tavsiye edebileceğiniz göz çevresi bakım kremleri nelerdir?

Sevgiler, Saygılar...

1 yorum:

  1. ohh be çok şükür bir blogta kremin yapısını gösterdi saoluunn:)

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)