İzleyiciler

22 Ocak 2013 Salı

Ürün İncelemesi #54 BIODERMA SENSIBIO MASK

Selam kızlar,

Bahsedeceğim ürünü aylar önce online eczane sitesinden Sensibio 500 ml H2O ile birlikte kampanyalı almıştım, yanlış hatırlamıyorsam eğer 45 tl civari olması lazımdı. 
Öncelikle ürünü çok sık ve düzenli kullanmadığımı belirtmeliyim. Karma cilde sahibim, canım istedikçe, aklıma geldikçe kullandım maskeyi. Çok ağır olmayan, cildi gayet güzel nemlendiren bi maske. Bakalım firma ürün için neler söylemiş;

Sensibio Mask 
Hassas ve tolerans seviyesi düşük ciltler için nemlendirici ve yatıştırmaya yardımcı bakım maskesi.
 İçerdiği patentli Toleridine® kompleksi ile cildin tolerans eşiğinin yükseltilmesine yardımcı olur.
 Cildin dış etkenlere karşı korunmasına destek olur.
 Sensibio Mask kızarıklık ve aşırı hararet hissinin yatıştırılmasına ve cildin parlaklığının yeniden kazandırılmasına yardımcı olur.
 Nemlendirici ajanlar sürekli bir cilt konforunun sağlanmasına ve cilt bariyerinin onarılmasına destek olur.
 Koruyucu katkı maddesi  ve parfüm içermez. Komedojenik değildir.

 İçerdiği Toleridine® formülü (laminarya ve enoksolon) ile cildi daha dayanıklı ve dış etkenlere karşı hazırlıklı hale getirmeye yardımcı olur.

 Kızarıklık ve aşırı hassasiyet hissinin yatıştırılmasına ve cildin parlaklığını yeniden kazanmasına destek olur. 

 Koruyucu ve parfüm içermez, komedojenik değildir.

 Sensibio Mask temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine haftada bir veya iki kez kalın bir tabaka halinde uygulanabilir. 10-15 dakika beklendikten sonra herhangi bir kalıntı kalmayacak şekilde durulanır ya da pamuk yardımıyla ciltten çıkarılır.

 Daha iyi sonuçlar elde etmek için cilt tipinize göre günlük bakım kullanmanızı öneriyoruz. Normal ve karma  ciltler için yatıştırıcı ve nemlendirici bakım sağlayan Sensibio Light Cream, hassas ve çok kuru ciltler için yatıştırıcı ve besleyici bakım sağlayan Sensibio Rich Cream kullanılabilir.

Özellikleri:


Parfümsüz formüle sahiptir. Hipoalerjeniktir. Sürfaktan ve koruyucu içermez. Komedojenik değildir.


İçerikler:
WATER (AQUA), GLYCERIN, CETEARYL ISONONANOATE, ISOHEXADECANE, GLYCOL PALMITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TRICETEARETH-4 PHOSPHATE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, XYLITOL, GLYCYRRHETINIC ACID, RHAMNOSE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, GLYCOL STEARATE, PEG-2 STEARATE, PENTYLENE GLYCOL, TITANIUM DIOXIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, DISODIUM EDTA, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, ALUMINA, STEARIC ACID.




Gelelim benim yorumlarıma; hassas ciltleri yatıştırdığı ve canlılık verdiği kesinlikle doğru. Ben söylediği gibi kalın bir tabaka halinde temizlemiş olduğum yüzüme ve boyun bölgeme uygulayıp 15-20 bekletip, yıkıyorum. Silinebilir de H2O gibi bir ürün ile, ama ben yüzünü yıkamadan rahat edemeyen gruptanım :) Aslında yıkamasanız bile olur, pamukla fazlası alınıp cilde yedirilebilir(aşırı nemsiz ciltler için). Sonrasında yumuşacık pamuk gibi bir cilt. Çok sık kullanmıyorum söylediğim gibi sadece cildim tahriş olursa ya da bazen yüzümde kuruyup pul pul olan bölgeleri onarmak için uyguluyorum. Kokusu yok. Ürün 75 ml. Kıvamı yerinde, sürümü kolay.



Biterse tekrar alabilirim memnun kaldım. Sizler de online eczane sitelerindeki kampanyaları takip edip ürüne çok cazip fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Cildimizi düşünürken cebimizi de unutmayalım :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)