İzleyiciler

10 Ocak 2013 Perşembe

Taze Bitenler Çantası #2


Toplu hatıra fotoğrafı :) 


Oldukça fazla ürün bitirmişim hepsini tek tek anlatacağım size. Bitmeden çöpe attıklarım da var aralarında. evet başlayalım;


Avon Simply Delicate; Yani ne diyim şimdi buna :) Güzel kullanılması gerekir zaten bence, hijyen bakımından.

Youngblood Mineral Fondoten; Vanilya Club kutudan çıkmıştı. İçinde 2 kullanımda yetecek kadar ürün vardı. Ben beğendim, kapatıcılığı ortanın üstündeydi. Ciltte duruşu çok doğaldı. Denk gelirsem almak isterim.

Sebamed Feminine İntimate Wash; Eczane alışverişimde gönderilmişti, ama uzunca süre kullandım. Alışkanlık haline getirip kullanılması gerekli diye düşünüyorum günlük olarak. Beğendim ürünü, tam boy almayı düşünüyorum.

Cettua Nose Strips; Aşırı siyah nokta sorunum yok, denemek için aldım. Ama kullanmayı beceremiyorum ben, bir daha almam.

Watsons Moisturizing Facial Mask; Bu tarz maskelerin işe yararlığını anlamak için düzenli olarak kullanmak gerekiyor. Bundan sonra tek maske almayı düşünmüyorum bir çeşit maskeden 3-5 tane alıp kullanma düşüncesindeyim. Bu arada içindeki kağıt maskelerden, yüzüme uyguladığımda eşim çok korkmuştu ilk gördüğünde :)

Ve elime bir şekilde geçen çeşitli tester ürünler.


Hugo Boss Orange Man EDT; Kocişimin parfümü. Bitirdi ama beğenmeyerek :) Sevgilisine, eşine hediye almak isteyenler için fikir olabilir dedim. Ayrıca kalıcılığı iyi değilmiş öyle dedi :)

Escada Magnetism EDP; Allahım sık sık sık bitmedi yahu. Normalde bir kokudan birkaç şişe kullanmayı seviyorum ben, sürekli koku değiştirmekten hoşlanmıyorum ama bitsin diye sıktım durdum bunu. Yazın başladım kullanmaya, yaz için zaten ideal değil ağır bir kokusu var. Kalıcılığı yok denecek kadar az.


Watsons Beauty Blender; Seviyorum kendilerini, Artık miladı doldu diye düşünüyorum, tepe tepe kullandım deyim yerindeyse.

-Gratisten aldığım fırça artık çok sertleşti yüzümü tahriş etmeye başladı atıyorum. Daha yumuşak bir fırça arayışı içindeyim. -Benrinin dikişli pamukları zaten benim demir başım makyaj masamda, özellikle kare olanı. -Makyaj süngerleri çok kullanışlı. -Yüz yıkama süngeri artık deforme oldu yenisi açıldı ama, çok kullanışlı bence. -Islak mendil de makyaj masamın olmazsa olması.


Bioderma Sensibio H2O 500 ml; Kendisinin aşığıyım. Bu 3. şişe biten. Elimde yedek yok en yakın zamanda alınacak. Ayrıca kendisinden şurada bahsetmiştim.

I Love Strawberries and Milkshake Duş Jeli; Ahım şahım değil bence bir daha almam. Duşta güzel kokuyor köpürmesi güzel yani ortalama bir ürün. Şişesinden şikayetçiyim ama. Devam ürünü olan losyonunu çok beğeniyorum ama, bir de el kremini.

Bioderma Sebium H2O 250 ml; Yazısı burada. Elimde 250 ml lik bir şişe daha var onu da bitirdikten sonra bir daha almam. Güzel bir ürün ama Sensibio olanını daha çok seviyorum.

Loreal Nutri Soft; Nemlendirmesi güzel. Bir daha alabilirim denk gelirse. Bereketli bir ürün. Uzun zamandır benimleydi, yarımdı kullandım bitirdim çünkü kullanma tarihi bitiyordu.

Zigavus Biberli Şampuan; Canlarım, sanırım saç dökülme problemim bu şampuan sayesinde çözüldü. Yazısını yazacağım çok mutluyum :) Sizlerle paylaşmak istemedim kesin sonuç almadan. Biraz daha denemek istiyorum daha zamanı var ;)

Down Under Naturals Saç Kremi; İçeriği sebebi ile saç kremi ihtiyacımı bu ürün ile karşılıyorum. Şampuanını da beğeniyordum ama malesef saç dökülmemin zirve olduğu dönemde kullandığımdan devam edemedim kullanmaya. Kremi benimle her zaman bu kaçıncı şişe hatırlamıyorum. Aşırı yıpranmış saçlarım yok onun için yumuşatması yeterli geliyor.

Maybelline The Falsies Feather Look Volum Express; Yazısı burada. Elimdeki maskaralar bitince tekrardan almayı düşünüyorum.

Clinique All About Eyes Göz Kremi; Yazısı burada.

Clinique Youth Surge Spf 15; Yazısı için tık tık.

Sebamed Visio; Eczane alışverişimde geldi. Cilt tipime uymadı kuru ciltler içinmiş. Ama çok soğuk karlı günlerde kullandım iyiydi. Kokusu kötü, yoğurt gibi :)

The Body Shop Coconut Body Butter; Allahım kurban olurum onun kokusuna, yapısına :) Çok çok beğenerek kullandım. 200 ml di. Kullan kullan bitmedi. Bu serinin bütün ürünlerini beğenerek kullandım. En son butter kalmıştı elimde o da bitti. Sanırım kalıp sabunu da duruyor banyoya hala. Kokusu 1-2 gün duruyor ciltte bu bakımdan başarılı, ayrıca nemlendirmesi de gayet iyi. Ama kış için uygun bir ürün bence yaz için ağır olabilir çünkü yapı olarak biraz yağlı.

Rimmel London Stay Matte Concealer; Yazısı için tık tık. Bitmedi ama atıyorum.

Flormar Eyeliner Pen; Pek sevemedim bu ürünü. Alalı çok oldu. Kurumuyor, bulaşıyor, makyajı rezil ediyor. Bence kullanımı da rahat değil. Bildiğin keçeli halem.

Ve artık açılamayan göz kalemi markasını hatırlayamadım :) Ama rengi çok güzeldi.

Uh, yoruldum yahu :)

Sevgiler, Saygılar canlarım görüşürüz.

18 yorum:

  1. Merhaba, bu "hijyen" sıvılarını jinekologlar pek önermiyorlar. Doğal florasını bozuyormuş... sudan şaşmamak lazım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklı olabilirsin araştırmak lazım, öneren jinekologlar da var ama

      Sil
  2. mahşallah ne kadar çok şey bitirmişsin :) Bende birşey bitirdim sanıyordum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsi taze bitmiş sayılmaz aslında uzun zamandır kenarda bekleyenler de vardı :)

      Sil
  3. O saç dökülmeni durduran şampuan yazısını sabırsızlıkla bekliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğim gibi emin olmadan paylaşmak istemiyorum. Gerçi bir ürün herkese iyi gelecek diye bir kural da yok ama olsun :)Biraz daha kullanayım saç olayı uzun vadeli bi işlem şıp diye etki etmiyor.

      Sil
  4. Yenilerine yer açılmış işte ohh miss :)
    Zigavus Biberli Şampuan yazısını merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaklaşık bir aydır kullanıyorum şampuanı, etkileri güzel şimdilik. Hiç dökülmüyor diyemem ama gözle görülür derecede azaldı dökülmem.

      Sil
  5. oohh maşallah bir sürü ürün bitirmişsin , eminim bu bitenlerin benzeri elinde yedekler de olabilir ,bunca ürünü nerde saklıyosun öyle:) baya yerin açılmış .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olmaz olur mu hiç. Bazen ayarını kaçırıyoruz alışverişin kendime kızıyorum sonra, ama bu aralar tutuyorum kendimi uzunca bir süre de tutacağa benziyorum :)

      Sil
  6. vuu tebrikler :) ne güzel bir sürü şey bitirmişsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen meğerse biten kutular ne kadar da çok yer kaplıyormuş hepsi çöpte :)

      Sil
  7. bütün ürünler süper özellikle şu biberli şampuanı merak ettim ayrıntılı yazısını bekliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz daha kullanıp emin olmak istiyorum aslında. Sanırım yorumlarım olumlu yönde. Tabi her saçta aynı etkiyi verir mi bilemeyiz. Ayrıca saç dökülmesinin de birden fazla sebebi var. Herkesin saç dökülmesinin sebebini aynı olmayabilir. Sonuç olarak evet yazısı gelecek :)

      Sil
  8. Zigavus Biberli Şampuan yazını dört gözle bekliyorum aynı bende de saç dökülmesi derdi var maalesef ve bugüne kadar kullandığım hiçbir şey yaramadı :/

    YanıtlaSil
  9. Tebrikleeer. Bayiliyorum bitenler yazisi okumaya, herkes gibi bende sampuani merak ettim. Kendim icin degil ama teyzemin arayislarina care olur belki diye. Sevgiler.

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)