İzleyiciler

31 Ocak 2013 Perşembe

Taze Bitenler #3

Selam kızlar,

Çoğu zaten uzun zamandır elimdeydi ve bitmek üzereydi, çöpe gidenler de oldu tabi.


Öncelikle toplu hatıra fotoğrafı :)


I love markasının vücut losyonu, şurada bahsetmiştim. Dibini şişeyi keserek kullandım. Palmolive duş jeli, misafir banyomda duruyordu, baktım yapısı gitmiş bozulmuş kullandım bitirdim. Neutrogena günlük peeling ve yüz yıkama jelişurada bahsetmiştim. Süreleri bitmek üzereydi, bende peelingi vücuduma, jeli de duş jeli olarak kullanıp bitirdim, ziyanı hiç sevmem :)


Garnier BBkremşurada bahsettim. Seve seve kullandım bitirdim. Koyu rengi de var elimde. Açık rengini genelde tek başına ya da koyu gelen fondötenlerime karıştırdığımdan çabuk bitti. Tekrar alınacak. Loreal True Match fondöten, kendisinden burada bahsettim. Dibinde biraz vardı uzun zamandır benimleydi bitirdim. Pure Beauty BB Kremburada bahsetmiştim. Rengi açık olduğundan koyu renk fondötenlerimle karıştırarak kullandım, çoğu zaman tek kullandım ama. Garnier BBKrem, Garnierin ilk çıkardığı bb krem. Piyasaya ilk çıktığında merak edip almıştım. Beğenmiyorum, çöpe gitti.


Maybelline Işıltılı Maskara, ne zaman geldiğini bile unuttum, bozulmuştur artık, çöpe gitti. Maybelline Define A Lash Maskara Waterproof, yazın tatile giderken almıştım waterproof olması sebebiyle. Bir dahaki tatile kadar zaten bozulmuş olacak, günlük olarak waterproof maskara tercih etmiyorum, içinde biraz var ama çöpe gitti.  Maybelline Define A Lash Maskaraşurada bahsetmiştim. Dibinde biraz vardı kullandım bitirdim. Clinique High Impact Maskaraburada bahsetmiştim. Deneme boydu zaten biraz ben biraz kardeşim kullandı, bitirdik. O da sevmedi benim gibi. Nuxe marka el kremi, vanilyaclub kutusundan çıkmıştı, kokusu harika ama yapısı kış için yetersiz geldi. Sebamed yüz kremi, kuru ciltler için olduğundan bana biraz ağır gelse de çok soğuk karlı havalarda makyaj altına kullandım, fena değil. Stiletto bacak parfümü, vanilyaclub kutusundan çıktı bu da, üstüme başıma sıktım valla :) Benri Kağıt Sabun, berbat berbat berbat çöpe gitti. Elde köpürmüyor, kokusu gitti zaten kutuda, daha kullanmadan. For your Beauty Törpü, allahım katil törpü bu, tırnakları düzgünleştireceğine daha beter yapıyor, resmen kırdı tırnaklarımın uçlarını. Maybelline Color Tattoo Siyah, burada bahsettim. Dibi kurudu, Bioderma Sensibio H2O ile açmaya çalıştım olmadı hatta törpünün ucundaki siyahlık da bu yüzden :) Mecburen attım. 


Pamuk işte en çok bitirdiğimiz şey. Flormar Oje Kurutucu Sprey, Yazısını yazacağım. Clinique Nemlendirici Losyon, şişesi yüzünden illallah ettim yani, deneme boydu bir dahaki sefere jel olanı denemek istiyorum memnun kaldım. Bioderma Sebium H2O, burada uzun uzadıya bahsettim zaten. Bir daha almayı düşünmüyorum, sensibio olanını daha çok seviyorum.


Hepsi bu kadar, bitti :)

3 yorum:

  1. amanın ne çok şey bitirmişsin, ben özellikle fondöten ve rimel bitirme özürlüyüm :)

    YanıtlaSil
  2. Hahaha yorumlarını çok sevdim. :)

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)