İzleyiciler

26 Şubat 2014 Çarşamba

Ürün İncelemesi #182 PIERRE F GENTLE PEEL OF MASK

Selam herkese,

Gratiste soyulabilen bir maske almak için bakınırken satış görevlisi bayan arkadaşın önerisi ile ( maske için daha önce güzel yorumlar okudum diye aklımda kalmıştı ) satın almış bulundum bu maskeyi. 


Benim için tam bir pişmanlık ve de fiyasko oldu. Paketi açtığınız anda keskin kokusu beni rahatsız etti. Sonra yapısı, yapış yapış cilde çok zor sürülüyor, ben fırça ile sürmeme rağmen eşit yayamıyorum cildime. İnce sürseniz cildinizdeki kılları bile söküyor kalın sürseniz kurumuyor. Bildiğiniz canınız yanıyor yani. Hadi bir kere daha deneyeyim, hadi şans vereyim derken bi hal oldum. Yani ürünün uygulaması ve sökmesi zor. Hadi sökülmeyen yerler kaldı diyelim, yıkamaya kalkıyorsunuz bir türlü arınmıyor cildiniz üründen. Off yazarken bunaldım inanın.


Ürünün kendisi öyle berbat ki etkilerine gelemiyorum, ürünü yüzünüzden tamamen yıkayınca verdiği his yumuşak ve de nemli. Ama aynı etkiyi başka kremlerden, maskelerden de alıyorum neden cildime işkence edeyim?


Aldığıma pişman olduğum ürünler arasına adını yazdırdı.

Sevgiler...

11 yorum:

  1. ben neyseki deneme boyunu almıştım ilk kullanmadan sonra direk attım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de mi beğenmedin. Ben de çöpe gideceklere ayırdım bile... Burun üstü siyah noktalar için denedim son kez, yok yine de barışmadı yıldızlar.

      Sil
  2. Bloglarda o kadar çok övüldü ki hatta banada tavsiye etmişlerdi geçen seneden beri alıcam alıcam deyip unutuyordum iyi ki unutmuşum!!! =/ Kil maskesi seviyorsan bugün blogda Dirty Works ün maskesini inceledim oldukça güzel cildi yumuşacık yapıyor ona bi şans verebilirsin =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğeneni çok ama bence başarılı bir maske değil. Teşekkürler zaten severek kullandığım bir maske senin bahsettiğin de.

      Sil
  3. sağolsun bloglar, ben de yazılan kötü yorumları görünce deneme boyunu aldım, ama hala kullanmadım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deneme boyunu alacakken kız büyük boy daha hesaplı oluyor cart curt deyince aldım ben de :)

      Sil
  4. Bu ürün çok abartıldı bende almayı düşünüyordum ama iyi ki almamışım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünün seveni de var istersen deneme boy alıp önce deneyebilirsin.

      Sil
  5. Tamda bu sabah ağzı açık kalmış bütün kozmetik dolabımın içine dökülmüş her yer yapış yapış tam 1 saat onunla uğraştım.:( Ve yorumlarına kesinlikle katılıyorum hiç bir işe yaramayan birde soyarken acayip can acıtan bir maske. Dikkat et dökülmesi:)

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)