İzleyiciler

18 Şubat 2014 Salı

Ürün İncelemesi #176 NYX SOFT MATTE LIP CREAM "TOKYO"

Selam herkese,

Daha önce burada bahsetmiş olduğum yazımda gördüğünüz NYX markasına ait Soft Matte Lip Creamden bahsetmek istiyorum. Ülkemizde de Douglas mağazalarında satıldığını biliyorum.


Öncelikle ambalajını hoş buldum. Kapağı kadifemsi bir dokuya sahip. 10 dan fazla renk seçeneği ile satışta olan bir dudak ürünü, farklı ülkelerin şehirlerinin isimleri verilmiş her bir renge. Ben İstanbul rengini çok istiyordum ama alırken yoktu, aldıktan 2 gün sonra tekrar stoğa girmesi de harika bir duyguydu :) Araştırınca kendimce Tokyo ve İstanbul renklerinin birazcık benzer olduğunu görüp Tokyo rengini satın aldım.



Öncelikle ben ürünü elime alıp kapağını ilk açtığımda kupkuruydu içi. bilemiyorum daha önceden açılıp kurumuş muydu, çünkü üzerinde herhangi bir koruyucu ambalajı da yoktu. Neyse yapısı kremsi kokusu çok güzel, dudaklarınıza uyguladığınızda ilk verdiği his ipeksi ama adı üzerinde mat yapısı ile dudakları oldukça kurutuyor. Öncesinde nemlendirici kesinlikle şart. Rengine bayılsam da dudaklarımı kuruttuğu için açıkçası elim pek gitmiyor. 


Üzerine şeffaf bir gloss geçip kullanıyorum bazen. Kalıcılığı 1 - 1 buçuk saat arası. 


Diğer renklerini de deli gibi merak etsem de açıkçası çok bayıldığım bir ürün olmadı, yine de diğer renklerin yapısının da bu renk ile aynı olup olmadığı konusunda kafam karışık. 

Ürünü hevesle almış olsam da birazcık hayal kırıklığı yaşadım doğrusu.

Sevgiler...

3 yorum:

  1. Almak istediklerim arasındaydı yaa tüüh =/

    YanıtlaSil
  2. Dougles bana uzaktı ama artık Boyner'de de satışa çıkıyormuş :) hemencik Tokyo rengini alıcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa öyle mi çok sevindim teşekkürler bu güzel haber için :)

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)