İzleyiciler

7 Şubat 2014 Cuma

Ürün İncelemesi #169 ESSENCE LIPSTICK 08 "COLOUR CRUSH"

Selam herkese,

Bu yazımın konuğu Essence markasının uygun fiyatıyla ve de performansıyla herkesin beğenisini toplayan rujlarından 08"Colour Crush" rengi. ( Alışveriş yazısı burada )


Sürümü çok güzel, kalıcılığı orta ( 1 buçuk saatten sonra silinmeye başlıyor ), dudakları kurutmayan güzel bir ürün. Duruşu ne çok parlak ne de mat, orta karar. Rujları yazlık kışlık diye ayırmadan kıyafetime, makyajıma uygun şekilde tercih ediyorum ama bu renk bana yazlık tiril tiril uçuşan çiçekli elbiseleri hatırlatıyor :) Hafif kokusu var ama rahatsız edici değil. Siyah ambalajı gayet şık. Bir de şu ürünlerin üzerine bir türlü çıkmayan etiketleri yapıştırmasalar...

Sonuç olarak severek kullandığım bir ruj oldu, aldığımdan beri sıkça kullandım. Uygun fiyatı (7-8 tl arası) sebebi ile şans verilebilir bir ürün. Essence markası Gratis ve de Rossmann mağazalarında satılıyor. 

Sevgiler...

3 yorum:

  1. Merhaba,
    Bloğunuzu çok beğendim ve takipçiniz oldum. Sizi de bloğumda takipçi olmaya beklerim. Çok sevgiler
    http://mommyslifetime.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. izleyici kısmında sorun var ok lütfen kontrol et kimse seni ekleyemiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bir sorun var ama çözemiyorum bir türlü uyarı için teşekkür ederim. Blogumu takibe almak istiyorsanız yukarıdan linkten kopyalayıp kendi blogunuzdan ekle kısmından yapıştırıp izleyebilirsiniz ben bir çok blogger arkadaşı bu şekilde takibe aldım teşekkür ederim.

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)