İzleyiciler

4 Şubat 2014 Salı

Ürün İncelemesi #166 MAYBELLINE SUPER STAY 14HR LIPSTICK "INFINITELY FUCHSIA"

Selam herkese,

Maybelline markasının 14 saat (?!) kalıcılık vaadeden "infinitely fuchsia" isimli rujundan bahsetmek istiyorum. Fuşya renkli bir ruj arayışındayken rastladım ürüne. İçerisinde hiç parıltı-sim olmaması da hoşuma gitti. Tam istediğim renk "bingo" dedim. Sonuç; benim için hüsran neden mi? ( Alışveriş yazısı burada )


Çünkü; bir kere kesinlikle 14 saat kalıcı değil. Zaten olmayacağını da biliyordum. Bir ruj nasıl olur da 14 saat dudaktan çıkmadan durabilir zaten aklım almıyor. Gelin 5 saatte anlaşalım :) Şaka bir yana dudaklarda 1 saatten sonra silinme belirtileri başlıyor.
Sonra yapısı çok kuru, sürerken zorlanıyorsunuz, hele ki böyle iddialı bir renkte bir hayli zor.
Yapısı kuru olduğundan dudaklarda mat duruyor ve dudakları kurutuyor. Yani bu durumda öncesinde nemlendirme kesinlikle şart. 
Dudaklardan silinirken dudak çevresinde bıraktığı iz hoş durmuyor.
Ben sırf renginin hatırına bolca nemlendirdiğim dudaklarıma pıt pıt şeklinde sürerek yayıyorum. Özel bir günde kullanacaksam ise dudak fırçası ile dikkatlice uyguluyorum.
Eğer memnun kalsaydım serinin diğer renklerine de şans verecektim ama olmadı, diğer renklerin yapısı ve duruşu da bu renk gibi mi bilemiyorum, hiç bakmadım. Zaten ben alırken de tester yoktu.
Bu arada hafif bir kokusu var, beni rahatsız etmedi. Koku durumu oldukça göreceli bir kavram.

Sevgiler...

2 yorum:

  1. Güzel bir seridir diye düşünmüştüm =/ ama renk çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle düşünmüştüm, aynen renk şahane bence :)

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)