İzleyiciler

25 Ocak 2013 Cuma

Ürün İncelemesi #58 BIODERMA SEBIUM AKN VE PORE REFINER

Selam herkese,

Bahsedeceğim kremlerin birine bu diğerine de bu alışverişim sırasında sahip oldum. Bioderma genel olarak sevilen bir marka. Özellikle Sensibio H2O biliyorsunuz efsane oldu :) Diğer ürünlerini almadan önce çok okudum araştırdım, her üründen herkes maalesef memnun kalamamış, seveni olmuş sevmeyeni olmuş, ama denemeden bilemezdim. Ben de akne-siyah nokta ve gözenek sorunları için aşağıdaki ürünleri tercih ettim. 



Sebium AKN; Açıklamalarındaki Akne kelimesini görünce hemen yapışmıştım :) Bu sıralar strese bağlı sivilceler türedi cildimde gerçi yavaş yavaş "güle güle" demeye hazırlanıyorum kendilerine ama gene de canımı sıkmaya yettiler. O sıralar tercihim bu üründen yöne olmuştu. Bende çoğu kişi gibi ne zararını gördüm, ne de yararını gördüm açık konuşmak gerekirse. Düzenli her akşam sürdüm. Makyaj bazı olarak kullanılabileceği söylenmiş ama hiç öyle denemedim. Evet yüzümdeki sivilceler kuruyor, ama zaten düzelmesi gereken hızda düzeliyor. Yani sivilcelere aman aman bir yararı olduğunu söyleyemem. Ayrıca o koku ne öyle? Bildiğiniz çamaşır suyu beni bırakın eşim bile iğrenç buldu kokusunu. Yüzünüze sürdüğünüzde yanma hissi de cabası ayrıca. Hadi cilde etki ettiği için yanıyor kaşınıyor diyelim ama katlanamıyorum bazen. Gelelim siyah noktalara etkisine, sadece burnumun üstünde yoğun olmamakla birlikte biraz, çenemde de çok az siyah noktalar var, beni çokta rahatsız etmeyen. Maalesef bu yönde de etkisini göremedim gözle görülür. Ürün 30 ml. Kullanış şeklinize göre kullanma süreniz değişebilir. Lokal kullanırsanız oldukça uzun bir süre sizinle olacaktır ama tüm yüze uygularsanız 3 aya kalmaz biter, her gün kullandığınızı düşünürsek :)

Sebium Pore Refiner; Yine aslında beni çok rahatsız etmeyen ama bi deneyeyim belki de etkisini görürüm dediğim burun yanlarındaki gözeneklerim için tercih ettim ürünü. Uzun vadede etki edeceği söylenmiş, henüz gözeneklerde gözle görülür bir etkisini görmedim, zaten mucize beklemiyordum ama bu ürün benim makyajdan önce en iyi arkadaşım oldu artık. Kendisi harika bir makyaj bazı. Tüm yüzüme uyguluyorum. Makyajım gün boyu benimle kalıyor. İçerisindeki matlaştırıcı pudra ile parlamayı da engelliyor. Etkisi ciddi ciddi anlaşılıyor. Yüzünüze sürerkenki yumuşacık ipeksi his bile harika. Cildiniz yağlıysa hele ki kesinlikle tercih edebilirsiniz. Kokusu yok çok şükür :) Bu ürün de 30 ml, ne olur hiç bitmesin :)


Siz bu ürünlerden kullanıyor musunuz Yorumlarınızı merak ediyorum...

Sevgiler, Saygılar...

4 yorum:

  1. pore refiner kullanmıştım gerçekten çok sevdiğim bir ürün oldu.. en kısa zamanda yeniden alıp kullanacağım..

    YanıtlaSil
  2. Cildim normal/karma T bölgesindeki ufak tefek kusurlardan rahatsızım. Bioderma Sebium serisinden bir çok sey kullanıyorum. Sebium Jel, solusyon, AI, Akn ve Serum. Serum ve kremler ben de çok ise yaradı. Arada bir kur gibi kullanıyorum, sivilceler tekrarlıyabiliyor. Bu rutine La Roche Posay Effaclar serisini de dahil ettim. Özellike Effaclar Duo çok daha etkili. 1,2 gün gibi kısa bir sürede geçriyor sivilceleri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Effeclar Duoyu ben de denemek istiyorum açıkçası umarım bende de etkili olur, teşekkürler.

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)