İzleyiciler

25 Ocak 2013 Cuma

Ürün İncelemesi #56 ESSENCE STAY ALL DAY 16H


Selam canlar,

Essence standında dikkatimi çeken ama ilk zamanlarda piyasadaki fondötenlere göre çok uygun fiyatlı olması bakımından ucuz etin yahnisi olayı olur mu diye çok tereddüt etmiştim. Ama ön yargılı davranmakla hata ettiğimi, kullanmaya başladıktan sonra anladım. Fiyat performans olarak kendini aşan bu fondöteni aldığım günden beri sıkça kullandım.


Pompalı şişede olması beni çok sevindirdi. Çevir kapaklı ürünleri pek sevmiyorum açıkçası. Gerçi bunda da içinde kalan ürünü göremiyorsunuz ürünün şişesi plastik, fiyatının ucuz olmasından dolayı şişesi biraz dandik :) Yapısı yoğun ve kremsi, fırça ile uyguladığım zamanlar da oldu ama elle ya da makyaj süngeri ile daha kolay uygulanabilir. Rengi koyu geliyor artık cildim bildiğiniz süt beyazı şu an, onca solaryuma gir, onca güneşlen yaz sıcağında sonuç gene aynı gene aynı :) Kalıcılığı gerçekten oldukça başarılı diyebilirim. Kapatıcılığı bana yeterli geldi. İstersem iki katla ya da kusurların üstüne fazla uygulayarak işimi rahatlıkla hallediyorum, ya da derin sivilce izleri varsa haricen bir kapatıcı uyguluyorum fondötenden önce ya da sonra. Çok olmasa da mat bir bitişi var, kuruduktan sonra ciltte pudramsı bir his bırakıyor, aslında pudra ile sabitlenmese bile olur yani, ama karma ve yağlı ciltlerde gün içinde parmalar olabilir bu durumda. Ciltte doğal duruşu var ve fiyatı 12 daha ne istiyoruz bayanlar :) Kokusu çok güzel ayrıca. Aşağıdaki fotoğraflarda kapatıcılığını görebilirsiniz







Parlak göründüğüne bakmayın oda ışığından o, hafif mat bir bitişi var. Kesinlikle parlak değil.



Ürünün tek sevmediğim özelliği ve bence çok büyük bir problem, gün içinde rengi koyulaşıyor ciltte. Evet bildiğiniz bir iki ton atıyor rengi. Ben zaten cildimin rengi şimdikinden koyuyken almıştım şimdi uymuyor rengi tenime bir de gün içinde koyulaşınca kötü bir görüntü oluyor, boğazlı kazakla felan idare edilebiliyor :) Bir ton açığı işimi görür diye tahmin ediyorum. Fazla renk seçeneği yok bunu da söylemeden edemeyeceğim.


Siz bu ürünü denediniz mi, neler düşünüyorsunuz?

Sevgiler, Saygılar...

4 yorum:

  1. bunun ününü duyuyorum denemek de istiyorum ama elimde çok fondöten de var.. artık bekleyeceğim bir süre ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alırken renk seçimini iyi yapmanı tavsiye ediyorum :)

      Sil
  2. Benim de elimin üstünde ben var,fondöten denerken ilk orya sürerim :) Şu anda ucuz fondöten olarak Rival deLoop'um var ama alışveriş listeme ekledim,sen de güzel günlerde kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Beni kapatan fondöten genelde yüzümdeki kusurları da kapatabiliyor :) Kapatıcılık için bene, renk için bileğe sürüyorum :)

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)