İzleyiciler

17 Ocak 2013 Perşembe

Ürün İncelemesi #49 ESSENCE GET BIG LASHES MASKARA

Selam canlar,

Önceleri yani Gratiste ilk gördüğümde Essence markasına karşı ilgim yoktu. Sonra bir ruj, peşine bir oje derken müdavimi oldum çıktım. Hiç rimel kullanmamıştım essence markasından merak ediyordum tombik fırçalı maskaralarını. Seveni beğeneni de çok olunca alıp attım kenarı, o zaman elimde açılmış birkaç maskara vardı, nihayet bitirdim elimdekileri ve sonunda kullanmaya başladım ürünümüzü. 


 Büyük umutlarla kullanmaya başladım ama aradığımı tam anlamıyla bulamadım malesef. Çünkü maskara ayırıyor uzatıyor. İstediğim dolgunluğu 3 kere de sürsem 4 kere de sürsem alamıyorum bilmiyorum sebebini anlamadım. Ürün daha yeni çok ıslak diye mi acaba diyorum. Maskaralar genelde şarap gibi sonra güzelleşirler teoreminden yola çıktım :) Üst üste sürmeye çalışırken de topaklanmalar oluyor. Şimdilik memnun değilim ama önümüzde günlerde ürün hafif kurumaya başladığında ne olur bilemem eğer fark görürsem kesin editlerim yazıyı. Yalnız gözlemlediğim bir şey var ki gün içinde kuruyor ve dökülme yapıyor, hatta dökülenler gözlerimin içine kaçıyor batıyor :( Rengi siyah bazı maskaralar gibi kuruduktan sonra rengi de açılmıyor simsiyah duruyor kirpiklerinizde. Duruşu çok doğal günlük kullanım için uygun diyebilirim. Takma kirpik etkisi yaratmasını beklemeyin yani. Kıvırma performansı güzel. Fırçası oldukça tombik sürerken dikkatli olun kirpiklerim uzun olduğundan hep batırıyorum güzelim göz makyajımı. Takmak kirpik etkisi yaratmasını beklemeyin.


Kurumasını ve kirpiklerimi dolgunlaştırdığı günleri bekliyorum :) Fiyat performans açısından yine de başarılı diyebilirim, kaldı ki bazı 40-50 tl ye satılan ablaları bile bu performansı veremiyor bazen.



Kıl fırçalı bir maskara olur kendileri, ben kıl fırçaları tercih ediyorum, bir de tombik olursa tadından yenmez. İnce plastik fırçalardan pek hoşlanmıyorum. 


Denemek istediğim maskaraları indirimde gördükçe almışım. Yaklaşık 1 yıl yetecek maskaram var elimde, başka almayı düşünmüyorum uzunca bir süre. Alttaki Loreal olanı arkadaşım yurt dışından getirdi, kendisi pek seviyormuş. Get Big Lashes'ı açtım zaten, ondan sonra hangisini denememi istersiniz? :)


Sevgiler, Saygılar...

7 yorum:

  1. Ben fena bulmadım ürünü cnm hala kullanıyorum,hatta bloğuma kirpiklerimde fotoğraflayıp koydum.Ürünü çok fazla sürmemek lazım yoksa topaklanıyor az miktarda sürmek lazım gibime geliyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben rimelleri genelde ya 2 kat ya da 3 kar sürerim aradığım dolgunluk olduğu için. Az sürünce istediğim gibi durmuyor ne yapayım sürdükçe sürüyorum :)

      Sil
  2. I love extreme benim hayatımın rimeli diyebilirim o kadar beğendim ancak bulması dert aldığımdan bu yana bir kere bile rafta göremedim:( bakalım şimdi bu rimeli aldım ama extreme in bitmesini bekliyorum kullanmak için:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimde o da var bu bitince onu açacağım büyük ihtimalle. Ben sık sık görüyorum aslında extreme olanı

      Sil
  3. Bu ürünü bende pek beğenmedim, ı love exreme bundan daha iyi dolgunluk veriyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bundan sonra onu açacağım zaten umarım iyi çıkar :)

      Sil
  4. Bence arkadaslar l love extremi tafsiye derim dolgunluk icin ozellikle cok guzel bir urun birde maybleyn nin rimelleri guzel emin olun tam bir rimel manyagiyim hic makyajim olmasa bile rimelim olmali kesinlikle:)

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)