İzleyiciler

10 Ocak 2013 Perşembe

Ürün İncelemesi #41 AVON SAÇ SERUMLARI VE PARLAKLIK VEREN SPREYİ

Selam hanımlar,

Yan yana ne kadar da tatlılar öyle değil mi? :) İkisi de benim bebeğim gibi. Küsmesinler diye bi birini kullanıyorum bi öbürünü :) Şaka bir yana avonun severek kulladığım iki serumu karşınızda. Avonun ürünleri şans bana göre. Kimi ürününü lanet olsun diye attım kimi ürününü ayıla bayıla kullandım. Bu cicilerde ayılıp bayıldığım ürünler kategorisinde. Soldaki yeşil pompalı olan uzun zamandır kataloglarda zaten. Arada sırada %50 ile satılıyor işte göz boyamak için. Ben genelde o zamanlarda 1+1 alıyorum. Sağdaki mavi pompalı olansa şu aralar çok meşhur olan argan yağlı serum. Avon da argan yağı efsanesine kayıtsız kalamadı :) İyi de yaptı üründen çok memnunum. Bu tarz yağların saç uçlarıma iyi geldiğini düşünüyorum. En azından saç ucunu yumuşattığını bu yüzünden maşanın düzleştiricinin vereceği kuruluk etkisini engellediği kanaatindeyim. Saçıma maşa ya da düzleştirici uygulayacaksam mutlaka ikisinden birini kullanıyorum. Ama püf nokta ürünleri kullanırken dikkatli olun, fazla ürün saçta ağırlık yapıyor. 2-3 pompa tüm saça yetiyor. Ben yarı boydan uçlara kadar uyguluyorum. Saçlarımın eskisi gibi çatallaşmadığını ve kırılmadığını gözlemledim. Hatta bunu anlamak için gittim saçlarımı ucundan aldırdım, evet ben faydasını gördüm kesinlikle. Ama hatırlatmakta yarar var, siz saçlarınızı her gün 200 derece ısıya maruz bırakırsanız hiçbir yağ krem sizin saçınıza fayda etmeyecektir. Saçlara da yazık yahu ne yapsın garipler :) Argan yağlı serum da diğeri gibi kampanyada satılıyor 2-3 katalogda bir. İkisi de biterse tekrar alacağım ürünlerden.


 Bir de sizlere yanlışlıkla aldığım saç spreyinden bahsetmek istiyorum :) Gene de kullanıyorum saça parlaklık veren sprey. Saçlarıma maşa yaptığım zamanlarda üstünden pıslatıyorum, gerçekten de parlaklık veriyor. Ama fazla sıkmamakta yarar var gene de. Saçın önünden arkasından iki fıs fıs yeterli :) Ayrıca şunu belirteyim, saçlarını düzleştirenler maşalayanlar bilirler saç temiz olsa bile bu işlemlerden sonra çok fena bi kokusu olur saçların. Bu spreyi sıkıyorum öyle zamanlarda mis gibi kokuyor saçlarım.


Sevgiler, Saygılar...

12 yorum:

  1. avonun saç ürünlerinin çok iyi olmadığını duyardım hep, ta ki şu argan yağı furyası başlayınca meraklanıp ben de avondan o argan yağlı saç bakım ürününü aldım, kokusuna da yapısına da saçta bıraktığı etkiye de bayılmıştım açıkçası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ben de çok memnunum. Macera aramaya gerek yok ucuz yollu güzel ürünler :)

      Sil
  2. avonun bazı urunlerı cıdden cok guzel argan yaglıyı denemedım ama yeşil kapaklı olaN harikA geldi saçlarıma ..

    YanıtlaSil
  3. arganlı saç bakım yağının yazısını yazdım dün ben de memnun kaldığım bir ürün .. ışıltı veren spreyi de arada kullanıyorum fena değil..

    YanıtlaSil
  4. arganlı yağı bende çok merak ediyorum :) en kısa zamanda alacağım bende bir tane

    YanıtlaSil
  5. ben avonun hiçbir ürününü beğenmiyorum bir daha kesinlikle almayı düşünmüyorum.

    YanıtlaSil
  6. Ben argan yağlısını kullanıyorum.İlk kullandığımda saçım yağlandı,fazla kullandığımı düşündüm,bir damla kullandım,saçım ıslakken kullandım ama yinede yağlandırdı.Kuaförüme sordum acaba banyodan önce mi kullanmak lazım diye, yağlar ıslak saça sürülür dedi.Çok denedim ama bana uymadı bu argan yağlı serum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç tipinizden dolayı sanırım olumlu sonuç alamadınız...

      Sil
  7. Argan yağlı olanı henüz kullanmadım diğerini ilk defa kullanıyorum ve beğendim.Islakken uygulamak bence de daha doğru bir yaklaşım.Bu ürünle ilgili tek sevmediğim şey kokusu.Çok yoğun bir kokusu var hoş kokuyor ama insanı boğuyor bir süre sonra. Parlaklık veren spreyi bu yazıyla tanımış oldum güzel oldu :) ilerde deneyebilirim.

    YanıtlaSil
  8. Avon'un her iki serumunu kullanıyorum.Bende çok memnunum bu güzel kokululardan.

    YanıtlaSil
  9. Onlar benim herşeyim! Yıllardır kullanıyorum ve yıllarca kullanıcam diyebildiğim tek ürün.Bayılıyorum her ikisinide!

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)