İzleyiciler

4 Ocak 2013 Cuma

Taze Taze Vanilya Club Ocak Kutusu






Selam herkese,

Yaklaşık 1 saat önce elime ulaşan Vanilya Club kutusunu taze taze paylaşmak istedim hanımlar. Öncelikle fotoğrafların kalitesizliğinden dolayı özür dilerim hepinizden. Kameram ile çekip sizlerle paylaşmak isterdim ama,  biliyorsunuz kameram çalındı malesef ki :( Telefonla çektim artık idare edin canım :) Her ay bu ay son başka kutu almayacağım diyorum kendi kendime. Ama bu ay sondu gerçekten, çünkü yılbaşı şerefine neler göndereceklerini gerçekten merak ediyordum. Giderayak Lush ürünleri gelmesi de benim şansıma herhalde :)



 Ürünlerin tanıtımı ve fiyatları Vanilya Magazin kitapçığı ile gerçekleştirilmiş bu kutuda.



Lush Karma Banyo Köpüğü; Tam boyu çıktı kutudan.100 gr ve 13 tl. Görünce karnım açıktı zira kendisinin hamur işine benzeyen bir hali var :) Baharatlı, portakallı bir kokuya sahip. Kendilerini görünce çok sevindim. İlk deneyeceğim ürün oldu bu kutuda.


 Gorgeous Yüz Kremi; Tam boyu 45 gr ve 174 tl. Tazeliğini koruması için bu ölçüde satılıyormuş. Deneyeceğim ama açıkçası tam boyunu alacağımı hiç sanmıyorum. Gönderilen deneme boyu 10 gr. Açarken çoğunu döktüm zaten :)




Bu markayı daha önce hiç duymamıştım. Mustika Ratu. Kainat güzellik yarışmasının önemli sponsorlarındanmış. Marka Endonezyalı bu arada. Benim cilt tipime uyan iki ürün çıktı kutudan.




Temizleme Sütü; Ürün 50 ml. Salatalık özlü ve E vitamini içeriyormuş. Tam boyu 150 ml ve 12,40 tl Vanilya Club sitesinde. 
Tazeleyici Tonik; Ürünü 50 ml. Salatalık özü aroması ile A,E,F, ve H vitaminleri içeriyormuş. İki ürünü de deneyeceğim kısa zamanda.  Tam boyu 150 ml ve 14,20 tl Vanilya Clup sitesinde.


 Vanilya Magazin kitapçığında GKHair ürünleri tanıtılmış ama benim kutumdan çıkmadı. Onun yerine sanırım aşağıdaki renginden nefret ettiğim Pupa marka Lipstick koymuşlar. 





Fotoğraflardan anlaşılmıyor kesinlikle rengi öncelikle onu belirteyim. Rengi tarif dahi edemiyorum çok kötü. Tek özelliği kabı. İsteyen birine veririm yoksa atarım hiç beğenmedim.




 Bu ayki kutuda beni şaşırtan 2. ürün bacak parfümü oldu :) Bekletip yazın kullanırım artık. Ya da üstüme iki sıkar bitiririm :) Tabi ki orjinaline 150 tl vermem üstelik 50 ml :)


                                                         


Sevgiler, Saygılar...

8 yorum:

  1. rujun rengi fena gözükmüyor halbuki ;)

    YanıtlaSil
  2. güzelmiş sanki bu ay vanilya güzel günlerde kullan. :)

    YanıtlaSil
  3. Rujun üstüne hafif pembe tonlarında bir parlatıcı sürersen daha güzel olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ruj zaten kendinden renkli ve nasıl anlatayım parlak metalik bir koyu lila rengi :) Resimde nude bir ton gibi çıkmış ama öyle değil :)

      Sil
  4. lush urunlerı cok begenılıyor bakalım begencekmıs cok guzelmıs urunler ıyı gunlerde kullan
    rujda fena degıl hanı bence atmamalısın zaman gecdıkce fıkır degısebılır =)

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)