İzleyiciler

3 Ocak 2013 Perşembe

Talihsiz Olaylar...

Selam herkese,

Aslında uzun süredir paylaşmak istedim ama yılbaşı üstü tatsız şeylerden bahsedip kimsenin canını sıkmak istemedim. Biraz da içime attım aslında. 2 hafta kadar önce başımızdan tatsız bir olay geçti arkadaşlar. Evimize hırsız girdi :( Çok şükür ki eşime ve bana zarar gelmedi ama değerli şeylerimiz çalındı evimizden. Bize bir şey olmadığı için tabi ki çok sevindik ama sonradan giden eşyalarımıza da bir hayli üzüldük. Çünkü bizler çalışan insanlarız kendi çabalarımızla bu hayatta bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Kolay elde edilemeyen şeyler elinizden kayıp gittiğinde ister istemez üzülüyorsunuz. Her şeyi geçtim olaydan sonra evde başlayan huzursuzluk hissi çok berbat. İnsanın kendi evinde bile huzur bulamaması çok kötü. Allah kimseye göstermesin. 6 aylık evliyiz daha çok yeni. Evimize yavaş yavaş alışmaya başlıyorken bu olay bizi çok sarstı. Umarım zamanla alışırız diyorum her gün dua ediyorum. Allah daha büyük dert keder vermesin diyorum, kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama bu olay da herkesin atlatabileceği türden bir olay değil malesef.

Çalınan eşyalarımızın arasında benim kameram da vardı arkadaşlar. Hatta içinde yazısını yazacağım ürünlerin fotoğrafları da vardı. Farkındaysanız uzun zamandır fotoğraflı yazı giremiyorum bu yüzden.

Tek istediğim bu tatsız olayı arkamızda bırakıp tekrardan eski neşeme kavuşmam.

Sevgiler, Saygılar...

23 yorum:

  1. Gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Kolay olmasada umarım en kısa zamanda neşene kavuşursun. Önemli olan canının sağlığı

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Can sağlığı en önemlisi evet. Kendi kendimi oyalayacak şeyler buluyorum düşünmemeye çalışıyorum...

      Sil
  2. çok geçmiş olsun . aynı olay ne yazık ki bizimde başımıza gelmişti. bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum. bir yabancının sizin evinizin içinde dolaştığını , sizin eşyalarınıza dokunduğunu bilmek insanı düşündükçe çıldırtıyor.bir de size ait olan eşyaları alıp götürmesi...hele bir de maddi değerinin yanında manevi değerinin olması.1 yıl geçti üstünden... inş. siz de en kısa sürede atlatırsınız. ALLAH beterinden saklasın. sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep daha kötüsü de olabilirdi diye kendimi teselli ediyorum. Dediğim gibi zamanla unutacağız, düşünmemeye çalışıyorum. Teşekkür ederim.

      Sil
  3. canım geçmiş olsun çok üzüldüm :( Geçen eve birkaç altın bilezik için giren ve hamile bir kadını öldüren pislik geldi aklıma artık neler oluyor onun için sen ve eşine bi zarar gelmemiş diye şükredin tabi ki kolay değil emek verdiğin şeylerin bir anda gitmesi ama yinede daha kötüsü olmamış Allah'tan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Allah beterinden saklasın, kimseye göstermesin.

      Sil
  4. Geçmiş olsun canım. Umarım bir an önce atlatırsınız çok zor valla:(

    YanıtlaSil
  5. Çok geçmiş olsun cnm :( Huzursuzluk çok kötü birşey gerçekten.Umarım en kısazamanda eşinle beraber üstesinden gelirsiniz.
    SEVGİLER :)

    YanıtlaSil
  6. geçmiş olsun cnm, bize de hırsız girdi. önemli olan size bişey olmaması. insan bir zaman korkuyor. ama zamanla unutuyor. dikkatli olun. Allah'a emanet olun cnm.

    YanıtlaSil
  7. allah yardımcınız olsun inş. en kısa zamanda eski halinize geri dönersiniz

    YanıtlaSil
  8. Sizin de belirttiğiniz gibi,insan'ın kendi evin de bile huzurlu olamaması ne kötü bir durum :(
    Allah'tan maddi bir kayıp olmuş, her nekadar manen üzse de inşallah bir daha yaşamayacağınız bir tecrübe olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İNşallah allah bir daha yaşatmasın ne bize ne de kimseye

      Sil
  9. ÇOKK KÖTÜÜ.. ÇOKÇOK GEÇMİŞ OLSUN.. SİZE BİŞEY OLMAMIŞ OYETER.. KAFANIZI BAŞKA ŞEYLERE VEREREK UNUTMAYA CALIŞIN..
    SEVGİLER.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyalanmaya çalışıyorum işte, zor bi süreç :(

      Sil
  10. Çok geçmiş olsun. Çok iyi anlıyorum hislerini, bizim de başımıza gelmişti. O zaman evli değildim. Evden, yükte hafif pahada ağır ne varsa almıştı. İç çamaşırlarımı döküp kurcalamıştı, beğendiklerini almıştı. Bütün makyaj malzemelerimi, annemin özel eşyalarını, bebekliğimizden kalma annemin sakladığı altınlarımızı (Cumhuriyet'in belirli yıllarına özel basıldığı için hatırası da vardı), paramızı ziynetimizi; ne var ne yoksa alıp gitmişti. :(
    Akşam oldu olay günü, kendimize gelmeye çalışıyoruz. Midemiz kazındı, iştah yok ama... Hadi dedik bir çorba içelim, çorbaları koyduk kaseye, kaşık koyucam sofraya, aaaaa! kaşıklar yok; çatal bıçak takımı gitmiş, evde kaşık kalmamış. :( babam dedi ki, kızım dolapta kaşar peyniri ve helva vardı, onu çıkar da bari ekmek arası yapıp yiyelim. Bir baktık; onlar da yok!!! Bizim eve 3 çingene kadının girdiği sonra anlaşıldı ama tabii ki bulunamadılar. Tam bir ay ağır depresyon geçirdim, uyuyamadım ama bir ay sonra bitmişti. Seninki de geçecek.
    Allah onları ıslah etsin. Size de kayıplarınızı yerine koyabilmeniz için gani gani kazançlar versin. Allah tekrarından ve beterinden saklasın. Geçmiiiiiş gitmiiiş olsun inşallah.
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağolun inanın kendimde değilim 2 hafta olacak, ne gündüzüm gündüz ne de gecem gece. Uykularım hep huzursuz. Eve giriyorum sanki benim evim değil. :( Bir an evvel geçmesini umuyorum yoksa zaten taşınmak zorunda kalcam artık son çare.

      Sil
  11. Canım çok üzüldüm, Allah iyi sizin canınızı korumuş, üzülmemek elde değildir ama umarım kısa bir zamanda toplarsınız kendinizi.

    YanıtlaSil
  12. geçmiş olsun çok zor gerçekten..

    YanıtlaSil
  13. geçmiş olsun canım atlatmak zor evde durmak istemez insan, umarım biran önce atlatırsın:(

    YanıtlaSil
  14. Çok geçmiş olsun. Rabbim daha beterinden korusun.

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)