İzleyiciler

19 Aralık 2012 Çarşamba

Ürün İncelemesi #38 MAYBELLINE DEFINE A LASH VOLUME MASKARA


Selam millet,
Takıntılı huyum yüzünden bu maskaradan daha önce 3-4 tane bitirdim bu sonuncusu bir daha almayı düşünmüyorum. Çünkü Maybelline Falsies Feather Look Mascara ile gayet iyi anlaşıyoruz. Kendisinden şurada bahsetmiştim daha önce. Elimdeki bitti yenisini almadım çünkü kullanılmayı bekleyen bir sürü maskara var elimde. Denemek istediğim maskaraları indirimde gördükçe alıp atmıştım kenarı. Neyse bu gereksiz açıklamaları geçelim asıl konumuza dönelim :)


Maybelline Define A Lash Volume Maskara
 Kendileri plastik fırçalı maskaralar grubunda olup oynar fırçası sayesinde kullanımı gayet kolaydır. Kuruma hızı ortalamadır, benim için bu bir avantaj çünkü ben maskarayı genelde 2, hatta çoğunlukla 3 kat sürüyorum hızlı kurumadığı için 2. ve 3. katta zorlanmıyorum. Bazı maskaralar yapı itibari ile kuru oluyorlar bu nedenle kat kat sürmek zorlaşıyor. Her maskara gibi bu maskara da şarap misali ürünlerden :) Yani kullanıldıkça güzelleşiyor. Kirpikleri uzatıyor ve tek tek ayırıyor taraklı tip fırçası ile. Ama daha önceden de belirttiğim gibi benim kirpiklerim zaten orta uzunlukta ben uzatmadan çok dolgunluk istiyorum. Zamanında ayıla bayıla kullandığım bu maskaradan istediğim dolgunluğu alamıyorum. Demek ki neymiş zamanla beklentilerimiz değişirmiş :) Ayrıca ben kapkara bir maskara istiyorum diyorsanız maskara size göre değil çünkü kurudukça rengi açılıyor koyu grimsi bir renge dönüşüyor kirpiklerde. Ve acayip sertleştiriyo kirpikleri, bunu sürdüğümde kirpiklerim o kadar sert duruyor ki sanki kıvırsam kırılacak gibi :) Elimdeki bitmek üzere arada sırada dışarı çıkarken sürüyorum bitsin diye doğal duruyor bir katta. Ürünümüz fiyat performans konusunda fena değil. Yanılmıyorsam 20 tl civarında bir fiyatı var. 


Maybelline Define A Lash Volume Maskara
  Bende waterproof olanı da mevcut. Onu geçtiğimiz yaz tatilde kullandım ve çok çok memnun kaldım. Havuzda denizde kesinlikle akma yapmadı. Sabah sürdüğüm maskarayı yatarken hiç bozulmadan kirpiklerimden çıkardım. Doğal durduğu için de gayet memnun kaldım. Tabi ki waterproof olanını gözünüzden çıkarmak için uygun bir göz makyajı temizleyicisi almalısınız. 
Maybelline Define A Lash Volume Maskara
Bir daha alır mıyım? Almayı düşünmüyorum. Beklentilerimi artık karşılamıyor. Herkesin beklentileri farklı tabiki tekrar belirtmeliyim, yani ürün aslında çok güzel kirpikleri kısa ve ince olanlar mesela severler bu ürünü. 

Sevgiler, Saygılar...

6 yorum:

  1. Bu ürünü bende severek kullandım fakat bitti artık bunu bulamıyorum nereden alıyorsun :( Artık bunun yerine o şişko pembe kaplı olanlar çıktı ondan aldım o da bunun yerini tutmadı. Bulduğum yerde 4 5 tane alacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun zamandır almıyorum dediğim gibi ama Rossmann da görüyorum gittikçe.

      Sil
  2. sayende feather look maskaranın peşine düştüm hadi bakalım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kirpik yapısına göre maskara seçmekte yarar var :)

      Sil
  3. Bende bu ürünü bayağı oldu kullandım fırçası güzel ayrıca renkleri de vardı tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  4. bu markanın rımellerı cok guzel zaten fıytta uygun gule gule kullaN bitirde yenılerını al :D.

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)