İzleyiciler

11 Ağustos 2013 Pazar

Yeni Ciciler #21

Selam herkese,

Ramazandı bayramdı tatildi derken geçenlerde yapmış olduğum karışık bir alışverişten bahsetmek istiyorum.

Gratis ile başlayalım, bayrama özel bir indirim gerçekleştirdiler çok iyi oldu :) The Balmda %50, kendilerine ait ve diğer çoğu markada %40 indirim vardı. Bakalım neler almışım;


Kocişe bişiler aldık ki alışveriş için bize söylenmesin :) Sus payı yani... 4 küsür ya da 5 küsür tanesi. Ha unutmadan bu alışverişin fişini maalesef kaybettim normalde saklarım fiyatları sizinle paylaşmak için. Hatırladığım kadarıyla yazacağım fiyatları(indirimsiz etiket fiyatları). Cala makyaj temizleme mendilleri 4 tl. Laction saç ürünleri 4 tl. Peloid kil maskesi 2 küsür. Saç fırçası 10 küsür. Ağız bakım suyu 3 küsürdü, diğer kullandıklarımız hep acı geldi bize bunun tadı biraz daha hafifmiş henüz kullanmadık, umarım öyledir. Gelelim The Balm Instain allıklara :) Ülkemize 4 rengi gelmiş, durur muyum aldım tabi hepsinden normalde koleksiyoncu değilim, gereksiz alışverişten kaçınıyorum ama allık deyince akan sular duruyor benim için hele The Balm markası benim zaafım sanırım :) Normal fiyatları 27 tl % 50 indirim ile benim oldu bebişlerim.


Duş jellerini Oriflame yapan bir tanıdıktan aldım. Tek tek fiyatlarını bilmiyorum ikisi 20 tl.


Evlenmeye karar verip çeyiz alışverişi yapmaya başladığımdan beri deliriyorum ev eşyası için. En az kozmetik alışverişi yapmış kadar hatta daha fazla mutlu ediyor beni :) 1 yıllık evli olmama rağmen hiç bir zaman bitmiyor mutfak-ev eşyası alışverişi isteği... Aldıkça alasım geliyor. Geçenlerde A101 mağazalarında çok güzel mutfak eşyaları satışa sunuldu özellikle instagramdan herkes haberdar oldu bu kampanyadan. Ben de çalışıyor olmamdan dolayı akşama kadar kalmaz korkusu ile annemi görevlendirdim bu iş için :) Meğerse zaten gidecekmiş kendi için listeye benim isteklerimi de ekledi hem kardeşceğize hem de bana aldık bişiler. Benimkiler görüldüğü gibi kardeşimde benden farklı bir de çift katlı pasta standı var. Ama salata servis kaşığı seti yok onda da.

Aldıklarım bu kadardı, geçte olsa herkesin bayramını kutluyorum hepinizi öpüyorum :)



9 yorum:

  1. The balm serisini almak bi nasip olmadı :( güle güle kullan

    YanıtlaSil
  2. peloid maskeyi kullandım ise yariyor sende beğenırsın umarım:) gule gule kullan cicilerini:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten sürekli kullandığım bir maske, ben de çok beğeniyorum, teşekkürler :)

      Sil
  3. Aggghh. O the Balm Instain allıklardan bi ben alamadım gitti. Güle güle kullan canım hepsini. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsi çok güzel, şeker gibiler :) Umarım alırsın tez zamanda. Teşekkürler...

      Sil
  4. A101'i kaçırdığıma çok üzüldüm :(

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)