İzleyiciler

21 Ağustos 2013 Çarşamba

Ürün İncelemesi #158 THE BALM INSTAIN PINSTRIPE ALLIK

Selam herkese,

The Balm'ın instain allıklarından olan ve bence serinin en farklı dikkat çeken rengi olan Pinstripe renginden bahsetmek istiyorum.


Biliyorsunuz serinin şimdilik 4 rengi geldi ülkemize, gelmeyen 2 rengi daha var. Sitesinde renk "erik" olarak tanıtılmış. Ben alırken tester yoktu ve denemeden aldım. Açıkçası kafamda soru işareti vardı rengin bana yakışıp yakışmayacağı ile ilgili, ama kaygılarım boşunaymış doğru miktarda ve doğru fırça ile güzel bir uygulamadan sonra enfes bir görüntü oluşturdu diyebilirim.


Elimde bu renk bir allık yoktu, bazısı bu allığın rengini yine The Balm markasının allıklarından olan Cabana Boy allığa benzetmiş, bence  kesinlikle benzemiyorlar. Cabana Boy yazısı için tık tık. Belki ilk bakışta birbirlerini andırabilirler o kadar. Ayrıca bu allık Nars Sin allığa çok benzetiliyor, elimde Nars allık olmadığından pek yorum yapamayacağım fakat internetten renkleri araştırdığımda Cabana Boy allıktan daha çok benzediğini gördüm.


Allığın çok hafif ışıltıları var yanakta belli belirsiz duruyor, bence çok doğal çok sevdim. Dediğim gibi renkten korkmama rağmen yanaklarımdaki duruşunu beğendim. Her makyaj ile kullanılmayacak zor bir renk evet, ama allıklarımın arasında bulunmasından mutluluk duyuyorum :) Pigmentasyonu oldukça yüksek, kremsi yapısı var. Genel olarak ambalajı güzel, kalıcılığı çok iyi, uygun fiyata alınabilecek kaliteli bir ürün. İndirimsiz fiyatı 27 tl, ben her zamanki gibi %50 indirim ile sahip oldum :)


Görüşmek üzere, Sevgiler...

2 yorum:

  1. Yeni balmlarda bir tanesi hariç diğer allıklarımız aynı ama benim elime geçemedi malesef daha ikisi :( bu da var bende ve bir an ö ce kavusup kullanmak için can atıyorum rengi efsane! Blogunun yeni halide çok güzel olmuş canım :))

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)