İzleyiciler

19 Ağustos 2013 Pazartesi

Ürün İncelemesi #156 THE BALM INSTAIN TOILE ALLIK

Selam herkese,

The Balm'ın Instain allık serisinin Toile renginden bahsedelim bugün.


Rengi tarif etmek gerekirse, harika yazlık bir mercan içerisinde pembelik bulunuyor. The Balm sitesinde renkten "çilek" olarak bahsetmiş.


Tozutmaya müsait ama kesinlikle tebeşirimsi bir yapısı yok, oldukça yumuşak ve hatta kremsi. Pigmentasyonu oldukça yüksek dikkatli uygulama gerektiriyor. Kalıcılığı kesinlikle çok çok iyi üstüne basarak söylemeliyim.


Ambalaj tasarımı karton aynalı her zamanki The Balm allık ambalajlarından yani, kapak tasarımının şıklığından bahsetmiyorum bile, zaten herkes aşık :)


İndirimsiz etiket fiyatı 27 tl olup, Gratisin zaman zaman gerçekleştirdiği %50 indirim kampanyası ile sahip olabilirsiniz.

Görüşmek üzere...

3 yorum:

  1. Ay bu rengi çok parlak [Parlak dedim ama demek istediğimin tam karşılığı cırtlak aslında :D ] bulduğum için almadım. Ve hiç almayı düşünmedim. Ama son zamanlardaki pembe allık isteğimi bir türlü istediğim gibi karşılayamadığımı hatırladım şimdi ve fotoğrafa baktığımda işte bu! dedim. İşte aradığım pembe bu! :)) Bir daha ki indirimde alınacak kendisi ama o zamana kadar da yaz biter sanırım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) İnsan dayanamıyor değil mi? :)

      Sil
    2. Cıkk. :)) Ablamlar filan çok garipsiyor beni. 'Allık değil mi hepsi aynı neticede' diye. Olur mu diyorum her birinin rengi farklı. :D

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)