İzleyiciler

15 Ağustos 2013 Perşembe

Ürün İncelemesi #153 THE BALM INSTAIN HOUNDSTOOTH ALLIK

Selam herkese,

The Balm markasının şimdilik ülkemizde 4 rengi satışa sunulan allıklarından olan HOUNDSTOOTH renginden bahsetmek istiyorum.


Ambalajı içerisinde leylak rengine yakın olan tonu benim yanaklarımda pembemsi durdu. Baştan bu rengin bana yakışıp yakışmayacağı konusunda kafamda soru işaretleri olduysa da çok sevdiğim kendime yakıştırdığım bir allık oldu. Hemen hemen her cilt rengine de yakışacağını düşünüyorum ben şahsen. 



Allığın rengi tamamen mat ve oldukça pigmentli, fırçaya alırken dikkatli olunmalı, allığımızın yapısı kremsi olsa da fırçanın fazlaca bastırılması halinde hafiften tozutma durumu var. Kalıcılığı fena değil gün içinde tazelemekte fayda var en azından ben sabah yaptığım makyajımı öğleden sonra hafiften tazeliyorum.


Ambalajı bilindik aynalı The Balm allık ambalajlarından. Elimde bu renk allık olmadığından aldığıma pişman olmadığım ve severek kullanacağım bir ürün olacak kendileri. Bu arada fiyatı 27 tl etiket fiyatı, ben %50 indirim ile almıştım.


Sevgiler, Saygılar...


8 yorum:

  1. Çok seviyorum ben bu allığı! Favorim 'frat boy' du ama bunu daha çok sevdim^^ Ben çok çok beyazım ve benim de yanağımda pembemsi oldu. Aslında biraz daha yoğun sürüldüğünde leylak rengi ortaya çıkıyor ama hafif sürünce pembemsi. Ama her haliyle çok tatlı bir renk. Güzel günlerde kullan^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benden güzel anlattın valla bravo :) Teşekkür ederim bu arada...

      Sil
  2. Cok guzel bir renkmis gule gule kullan cnm:)

    YanıtlaSil
  3. Ben de %50 ile aldım bu allığı ancak tester yoktu malesef. Elimde benzer renklerde allığım olduğunu eve gelince farkettim. :) Yine de sevdiğim, severek kullanacağım bir allık olacak ama allık bitirmenin benim için imkansız olduğunu düşünürsek kabul etmeliyim ki biraz gereksiz bir alışveriş oldu benim için. :)

    YanıtlaSil
  4. rengi çok güzel güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  5. Pinstripe ve swiss dot da güzel duruyor hangisini alsam şaşırdım. :)

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)