İzleyiciler

11 Ağustos 2013 Pazar

Ürün İncelemesi #150 CALA MAKYAJ TEMİZLEME MENDİLLERİ

Selam herkese,

Size bugün Gratislerde satılan uygun fiyatlı ve kaliteli Cala markalı makyaj temizleme mendillerinden bahsetmek istiyorum.


Benim gördüğüm kadarı ile mendillerin 4 çeşidi bulunuyor. Resimde bulunmayan bir de salatalıklı çeşidi var. Ben gittiğimde hangi çeşidi varsa alıyorum. Çoğu zaman %40 indirim geliyor zaten o dönemlerde alıp yedeklerseniz tadından yenmiyor :) Her çeşidin kendine özgü kokusu var, bence hepsi güzel hiç biri rahatsız etmiyor. Yapılarına ve etkilerine gelecek olursak, piyasadaki düz ıslak mendillerden tabiki daha yumuşaklar ama bazı pahalı markaların makyaj temizleme mendilleri kadar da yumuşak değiller, eğer çok bastırırsanız göz çevresini tahriş edebilir. Ben nazikçe tüm yüzümdeki makyajı silip içim rahat etmediği için yüzümü kullanmış olduğum jel ile yıkıyorum. Normalde yüzdeki makyajı ilk temizleme aşamasını Bioderma Sensibio H2O ile yapardım ama elimde kalmadığı ya da üşendiğim zamanlarda elim sürekli bu mendillere gidiyor.


Her paketin içerisinde 30 tane bulunuyor, bence gayet iyi. Mendillerin ıslaklık dereceleri gayet iyi, gözümde yakma yapmadı, biraz ovalayınca göz makyajımı rahatlıkla çıkarıyor.

İçeriği aşağıdaki gibi.


Genel olarak uygun fiyatı ve yapıları itibari ile sevdiğim makyaj temizleme mendilleri olup bittikçe aldığım ürünler arasına adını yazdırdı, daha iyisini bulana kadar en iyisi bu diyor ve kaçıyorum.

Saygılar, sevgiler...

6 yorum:

  1. Ben sıvı makyaj temizleyici kullanıyorum ama mendillerdende istiyorum yanımda tasıyabilmek icin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uygun fiyatlı ve kaliteli mendiller tavsiye ederim.

      Sil
  2. En sevdiğim makyaj temizleme mendilleri bunlar. Hele aloe veralı olan kokusu nedeniyle favorim.

    YanıtlaSil
  3. bir dahaki sefere kesin bunlardan alacağım merak ettim :))

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)