İzleyiciler

6 Ağustos 2013 Salı

Ürün İncelemesi #149 RIMMEL LONDON SCANDALEYES THICK

Selam herkese,

Son Watsons indiriminde yakalayıp 7,50 tl ödeyerek sahip olduğum tabiri caizse "keçe tipi uçlu" eyelinerından bahsetmek istiyorum.


Rimmel London markasının Watsons mağazalarında satıldığını hatırlatıp ürünümüze geçelim.

Daha önceden Flormar markasının bu tip bir ürününü deneyip 2 kullanımdan sonra çöpe atmıştım. Onun uca doğru sivrilen bir yapısı vardı. Bu ürün ise kesik bir uca sahip. Uygularken oldukça sıvı bir boya geliyor ve tamamen kömür karası değil biraz silik, öyleki ben 2-3 kere üstünden geçmek durumunda kalıyorum. Ayrıca kalıcılığı çok iyi değil hatta gün içerisinde silinmeye başlıyor, bu durumda gözden çıkarması da oldukça kolay oluyor. 


Özel günlerde kesinlikle tercih etmeyeceğim bir ürün olmakla birlikte günlük olarak rahatlıkla tercih edilebilir. Kesik uçlu olması kullanım kolaylığı sağlıyor yani eyeliner çekmekte zorlananlar bu ürün ile pratik yapabilirler.  Kalem ucu gözleri tahriş etmiyor dediğim gibi kalemin ucundan boya zorlamadan rahat bir şekilde geliyor fakat rengi silik, ben kapkara-kömür karası bir renk tercih ederdim.

Umarım çabucak kuruyup eksi özelliklerine bir yenisini daha katmaz diyerek gözlerinizden öpüp gidiyorum :)

Sevgiler, Saygılar...


3 yorum:

  1. Bende aynen senin gibi dusunuyorum gun icinde siliklesip dagiliyor kac kere ustunde gectim yine de siyah durmuyor ustunden baska eyeliner gecmek zorunda kaliyorum tek güzel yani istedigim gibi bir eyeliner cekebiliyor olmam :)

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)