İzleyiciler

5 Ağustos 2013 Pazartesi

Ürün İncelemesi #148 AVENE CLEANANCE GEL

Selam herkese,

Avene Cleanance Gel ile karşınızdayım bugün.


Öncelikle söylemeliyim ki AVENE benim çok beğenerek kullandığım bir marka. Termal suyunun hastasıyım nemlendiricilerinin aşığıyım diyebilirim :)


Ne işe yarıyormuş ürünümüz bakalım, hassas ciltler için özel arındırıcıymış ve yağlı-akneli ciltler için sabun içermeyen bir temizleyiciymiş.

Ben özellikle yazın delirmiş gibi yağlanmaya yüz tutan ve sivilcelenen cildimde kullanıyorum. Kışın ise ardından güzel bir nemlendirici ile desteklenecekse eğer kullanılabilir. Islatmış olduğunuz yüzünüze az bir miktar uygulayın ve köpürtün, kendisi zaten köpürme meraklısı minnacık bir miktarı bile yetiyor. Bu sebeple çok uzun süre size eşlik edecektir. Ben 1+1 kampanyası ile alıp birini kardeşime vermiştim. Fiyatı 30-40 tl civarı olması lazım. Online sitelerden araştırıp kampanyalara denk gelirseniz uygun fiyata sahip olabilirsiniz.


Kıvamı biraz koyu ve şişeden görüldüğü gibi alıyorsunuz, döndürmeli kapağı var. Verdiği temizlik ve ferahlık hissi gerçekten güzel. Ciltteki yağ oranını kesinlikle dengeliyor. Kuru ciltler çok memnun kalmayabilirler. 

Ayrıca biraz kokulu bir ürün olmayaydı iyiydi ama her güzelin kusuru var diyelim :)


12 aylık kullanım ömrünün olduğunu da hatırlatıp gideyim ben :)

Sevgiler, saygılar...

1 yorum:

  1. Bu ürün ile bioderma sebium jel arasinda kaldım bioderma 500ml+500ml ile aven 200+200 ml ayni fiyat ve izler icin geceleri doktorumun önerdiği avenin bi kremini kullanacağım , fiyat olarak bakinca bioderma cok iyi gözüküyor ama tabi aven daha iyi derseniz tereddüt etmem :) şimdiden teşekkür ederim

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)