İzleyiciler

4 Ağustos 2013 Pazar

Bitenler Çantası #10

Selam herkese,

Yine neler bitmiş bakalım;


I love duş jeli, çok seviyorum kokusunu köpürmesini tekrardan alınabilir.
Bioderma H2O, zaten demir başımız artık :)
Down Under Natural's argan yağlı saç bakım kremi, açıkçası çok memnun kalmadım kalamadım, beklentim de çok yüksekti o kadar yazıldı çizildi ki çünkü.
Parpümevi parfümü similar, beğeniyorum tekrardan alınabilir.
Foot Scrub, pek sevmedim zaten sanırsam dönemlik bir üründü Gratiste satılıyor. İçerisindeki tanecikler çok azdı özellikle ayak gibi sert bir bölge için yeterli değildi.
Avene nemlendirici, çok seviyorum tekrardan alınabilir, tek sevmediğim yanı kokusu, keşke kokusuz olsaydı.
Nivea dudak nemlendiricisi, çoook uzun zamandır benimleydi, dibinde biraz vardı kullandım bitirdim, kokusuna bayılıyorum. Nemlendirmenin yanında dudaklara hafif renk veriyor ve tadı çok güzel :)
Sexy Mama transparan pudra, çok seviyorum zaten yedekledim bittikçe alıyorum.
Laction saç kremi, ilk defa kullandım ve beğendim. Üst kısmı duşta kullanılıyor durulanıyor yani, alt kısmı ise duştan sonra nemli saça uygulanıyor. Durulanan kısmı saç kremi kıvamında, durulanmayan kısım jel yapıda şeffaf. Kendinden dalgalı olan saçlarımın dalgalarını belirginleştirdi ve sabitledi, bu sebeple saçları biraz sertleştirme durumu var.
LaDione Spa kil maskesi, çok seviyorum. Ancak yukarıdaki oval pakette olanının kokusu bi değişik geldi bana baktım içerikleri felan aynı neyse...
Hamilton Everyday Face renkli güneş koruyucusu, yağlı ciltlerin kesinlikle kullanamayacağı bir ürün. İlk sürüldüğünde cilde sağlıklı bir canlılık veriyor. Ancak ilerleyen saatlerde parlama yapıyor ben pudra ile idare ettim durumu.
Elf renkli nemlendirici, spf içeriyor, zaten boyutu ufaktı dibinde biraz kalmış atıyorum elimde fazlasıyla ürün var zaten bozulacak kalırsa.


7 yorum:

  1. Ben de argan yağlı saç kremin, pek beğenemedim, o yüzden nude ile devam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O övüldü anlayamadım, ben de etkisi hiç başarılı olmadı malesef...

      Sil
  2. Bitenler yazılarını okumak ayrı bi keyif veriyor bu arada parfumevının ürünlerinden memnun musun canım benımde bı ara dıkkatımı cekmıstı de fıkrını almak ıstedım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Parfümler fena değil hatta açık parfümlere göre kalıcılıkları ve koku benzerlikleri çok güzel, tavsiye ederim.

      Sil
  3. ben hep unutuyorum bitenleri saklamayı :))) eskiler çöpe yeniler yerine böyle güzel :)

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)