İzleyiciler

30 Mart 2013 Cumartesi

Yeni Ciciler #14

Selam herkese,

Bakalım neler indiregandi yapılmış :)


Missha BB Kremi çok merak ediyordum, tercihimi Lilakutudan yana yaptım. Fiyatı 59 tl, yanında gönderecekleri deneme ürününü kendiniz seçiyorsunuz ben acnecinamide temizleme jeli tercih ettim, onlar ayrıca Nesia marka el ve vücut nemlendirici kremlerinden göndermişler. Daha önce hiç duymamıştım.


Tester ürünleri, 3-4 taneden fazla ise hemen boş bir kaba boşaltıyorum hepsini, tek tek açıp kullanmaktan hoşlanmıyorum daha doğrusu üşeniyorum :) Deneyip fikir sahibi olacak kadar ürün çıktı içlerinden, elime uyguladım sabah - akşam, verdiği nem ve yumuşaklık hissini sevdim açıkçası.


Kardeşim için bir şeyler almaya girip kendimi de ihmal etmedim :) Lash marka takma kirpik, 9,99 tl. Özel günlerde mutlaka kullanıyorum. E malum yaz da geldi başlasın düğünler :) Body Scrub, 6,99 tl (kardeşe) Ben kullanıp memnun kaldım, eminim o da sevecektir. Neutrogena siyah nokta temizleyici tonik, 9,90 tl. Neutrogena sanırım bu seriyi yeni çıkardı. Serinin tüm ürünleri 9,90 dı. Normalde tonik kullanmayı sevmem onun yerine termal su ya da gül suyu kullanıyorum, bu toniği sadece siyah noktalarım için kullanmayı düşünüyorum. Fondöten süngeri 7,99 tl, elimdeki eskidi, yedekte dursun dedim sık sık kullanıyorum. Siyah nokta çıkarma zımbırtısı 2,99 tl, bu aleti dikkatli kullanmanızı öneririm yani şurayı da çıkartayım, şu sivilceyi de pörtleteyim derseniz yüzünüzde mayın patlamış etkisi yaratabilirsiniz benden söylemesi :) Pastel allıklar, almazsam arkamdan ağlarlardı bence tanesi 9,90 tl. Rimmel London asansörlü siyah kalem(kardeşe) fiyatı, 11,99 tl.


Essence siyah kalem, 4,49 tl. Essence kaş kalemi (kardeşe) fiyatı 4,99 tl. Manikür çubukları fiyatı, 2,99 tl. bu çubuklar tırnak etlerini geri itmede ve ölü derileri temizlemekte çok iş görüyor. 



Vogue dergisinin nisan sayısını görünce aldım, onun da fiyatı, 9 tl.


Takı toka satan mağazaları dolaşmayı çok seviyorum. Yaşadığım yerde de öyle bir mağaza var ki girdim mi çıkamıyorum. Sadece ufak saç topuzu alırım diyerek girdim bunları alıp çıktım. :) Saç topuzlarının tanesi, 2 tl.  Bendeki çok büyüktü orta boyu ile ideal topuz yapılıyor, en ufak boyu günlük olarak kullanılabilir. Fiyonklu lastik tokaların tanesi 1 tl. Çengelli lastik tokalar 1,5 tl ve dikişsiz siyah lastik tokalar 1,5 tl.

Bitti :)

10 yorum:

  1. Güle güle kullan hepsini canım:) Ben de pastel allıkları hemen koşup aldım. Almasak gerçekten ağlayabilirlerdi:) Rival De Loop'un da manikür çubuklarını merak ettim. Ben de Rossmann'a gidince alayım.

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan. :)
    Neutrogena tonik etkili olacak mı acaba merak ettim.Daha önce neutrogena ürünleri kullanıp etkili sonuç alamamış biriyim de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol tatlım, siyah nokta temizleyici tonik olarak satışa sunulmuş, senin ne amaçla kullanacağına bağlı.

      Sil
  3. Topuz tokalarını merak ettim nasıl yaptığını gösteren bir post bekliyorum :)güle güle kullan hepsini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım bunu resimlerle anlatmak zor olur, youtube da çok video var bununla ilgili :)

      Sil
  4. güle güle kullan tatlım :)
    missha harika! :)

    YanıtlaSil
  5. Hepsini güle güle kullan, çok güzel görünüyorlar :) Bana da beklerim.. :)

    http://lunaparkqueen.blogspot.com

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)