İzleyiciler

6 Mart 2013 Çarşamba

Ürün İncelemesi #87 ESSENCE QUATTRO FAR PALETLERİ


Selam herkese,

Bugün size aldığım günden beri severek kullandığım ESSENCE' in 4 lü far paletlerinden bahsetmek istiyorum. Soldaki over the taupe, sağdaki ise to die for. Sağdakini daha sık kullandığımı söylemeliyim, ama soldakiyle de gayet iyi anlaşıyoruz. Aşağıda renklerin flaşlı ve flaşsız halleri mecvut.



Flaşlı

Soldaki paletin sağ üstteki açık gri rengi ile biraz anlaşamıyoruz çünkü renk vermesi pek iyi değil. Diğer renkler gayet başarılı. Hafif tozutma oluyor ama normal bence.

Flaşsız

Sağdaki paletin her rengi ile aşk yaşıyorum. Bu da biraz tozutuyor ama sorun yaratacak kadar değil. Hiç bir  farınız olmasın bu paletiniz olsun sırtınız yere gelmez :) Kalıcılıkları da fena değil. Beni günde 10 saat idare ediyorlar. Göz kapaklarıma far bazı sürdüğümü ve göz çevremi iyi nemlendirdiğimi söylemeliyim. Uzun zaman önce aldığımdan fiyatları aklımda değil ama gayet uygun fiyatlara satıldığını söyleyebilirim. Özellikle indirimden alırsınız komik bir fiyata sahip olmuş olursunuz. Ambalajları çok kaliteli değil. Kolay kolay bitiremem ziyan olur diye üzülmeyin çünkü 36 ay kullanım ömrü var.

Not: İçerisinde maalesef ki paraben bulunuyor...


Flaşsız

Flaşlı

Flaşsız

Flaşlı

Siz bu paletlerden kullanıyormusunuz yorumlarınızı merak etmekteyim,

Saygılar, sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)