İzleyiciler

26 Mart 2013 Salı

Yeni Ciciler #14


Selam herkese,

Geçen Pazar akşamı kocişimle dolaşmaya gittik Bostancı caddeye, The Body Shoptaki %25 indirimi merak ettiğimden girdim. Makyaj ürünlerinde %25, bir de bazı el kremlerinde 3 al 2 öde kampanyası vardı. Makyaj ürünlerinde ihtiyacım olan ve merak ettiğim bir ürün olmayınca ben de hemen girişe koydukları sepetteki minik boy ürünlere baktım, sepetteki ürünleri çok seviyorum genelde denemek istediğim ürünlerin minik boylarını alıp beğenirsem eğer orjinal boyunu alıyorum. 

Neler aldım; *Nutriganics  Yüz Yıkama Köpüğü 50 ml 12,90 tl, *Nutriganics Tonik 60 ml 8,90 tl, *El Temizleme Jeli çantamdakinin tarihi geçmiş fark edince attım, çok kullanmasam da çantamda bulunsun istiyorum hindistan ceviz kokulu olunca almam kaçınılmaz oldu :) onun da fiyatı 7,90 tl, *Vücut Peelingi çok beğeniyorum soğuklar gitmeden kullanmak istedim bir kere daha, yazın tahammül edilmiyor, çünkü yapıları ağır, kış için ideal olduklarını düşünüyorum 50 ml fiyatı 6,90 tl, *Yüz Yıkama Fırçası size tavsiyem gidin ve alın, uzun bir zamandır almak niyetindeydim ama yolum düşmemişti bir türlü, yapısı yumuşacık kullandığım en yumuşak fırça diyebilirim fiyatı 11,90 tl.

Bitti :)

4 yorum:

  1. Köpüğü be de kullanıyorum,yüz temizleme için gayet güzel kurutmuyor:)
    güle güle kullan cicilerini:)

    YanıtlaSil
  2. Ben aksam eve geldigimde yuzumdeki fondoteni once suyla yikayip kuruluyorum, sonra garnierin 3u biaradayi kullanip temizliyorum ama uzun suruyo. Yeni bi yuz temizleme jeli vs.almak istiyorum ama yuzum yagli, ne tavsiye edersin? Sana guveniyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek seferde temizlik istiyorsan Bioderma Sensibio H2O öneririm hem göz hem de yüz için :) Sadece biraz fazla pamuk harcıyorsun. Sephoranın makyaj temizleme köpüğü çok methediliyor ama ben de denemedim henüz :)

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)