İzleyiciler

12 Mart 2013 Salı

Ürün İncelemesi #96 THE BALM MEET MATTE FAR PALETİ

Selam herkese,



Mat bir far paleti her zaman kurtarıcıdır. bu palete şurada bahsettiğim alışverişimde sahip oldum. Renkleri çok sevdim. Hatta bugünkü makyajımı da Gallagher ve Ramirez renklerini kullanarak yaptım. Ben far bazı kullanarak yapıyorum göz makyajımı, olmazsa olmazım oldu artık far bazı, çünkü makyajım yüzümde en az 10 saat kalmak zorunda. Renkleri ve kalıcılıklarını başarılı buldum. Bazen gün içinde hafiften tazelediğim oluyor. Paletin indirimsiz satış fiyatı; 49 tl. İçinden çıkan küçük fırça bazı durumlarda iş yapabilir, küçümsemeyelim lütfen :)



Renklerin görünüşleri için aşağıya buyurun efenim :)
















Aşağıdaki fotoğraflarda far bazı kullanılmamıştır, renklerin kalıcılığı ve canlılığı far bazı kullanarak arttırılabilir.








Siz bu paleti kullanıyor musunuz? Yorumlarınızı merak etmekteyim :)

Sevgiler, Saygılar...

4 yorum:

  1. Bunu almayı hiç düşünmedim nedense şimdiye kadar. Ambalajı yeterince albenili değil sanırım :)) Renkleri güzel ama mat far sevenler bayılacaktır. Güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk benim de dikkatimi çekmedi pek, indirim gelince almaya karar verdim açıkçası. Çok kullanışlı ama, günlük olarak elimden düşmeyecek gibi duruyor. Teşekkürler...

      Sil
  2. bu indirimde sevgili gidip bir dünya the balm almış bana, arayıp bunu da sorumuştu ister misin diye ama matlığı gözümü korkuttu istemedim. belki bir dahaki indirime :)

    biz bunları aldık; http://www.kontesce.com/2013/03/alsveris-postas-gratis-indirimi.html

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)