İzleyiciler

11 Mart 2013 Pazartesi

Ürün İncelemesi #94 RIMMEL LONDON STAY MATTE PUDRA

Selam herkese,

Şuradaki alışveriş yazımda Rimmel Londan marka Stay Matte pudra aldığımdan bahsetmiştim.  Fiyatı 12,99 indirimsiz. Bence performansına göre az bile bu fiyatı, yani fiyat-performans olarak değerlendirirsek ürünü gayet başarılı hatta 10 numara 5 yıldız  :)


Bu pudranın müdavimi olacakmışım gibi bir his var içimde bilemiyorum biraz daha kullanayım göreceğiz. Matlık mı istiyorsunuz? alın size matlık, sabitleme mi istiyorsunuz? alın size mükemmel sabitleme, kalıcılığı da gün sonunda tazeleme gerektirecek kadar ve kullandığınız fondötene göre değişir tabiki ( normal bir cilt üzerinde denenmiş hali, cildin yağ durumuna göre değişebilir bir durum bu)





Ambalaj içinde alışagelmiş dandik pudra süngerlerinden çıkmıyor, sorun değil benim için ben fırça kullanarak uyguluyorum zaten pudralarımı. Ayrıca ambalajı hemencecik kırılmaya müsait dikkat edilmesinde yarar var, fiyatını ucuz tutmak için ambalaj maliyetinden kaçılmış gibi sanki... Kapağı açarken ve kapatırken zorlanıyor, umarım yalama olmaz. Ben pudralarda genelde renk konusunda hep bir sorun yaşıyorum bu sebeple riske girmemek için 01 Transparan rengini tercih ettim, iyi de ettim. Rengi cilt rengim ile mükemmel bütünleşti. Zaten pudralardan kapatıcılık beklemiyorum, sabitlesin yeterli benim için. Diğer renklerinde kapatıcılık özelliği olabilir diye düşünmekteyim. Neyse benim için yeterli bir ürün, bir şans verin derim.




İçeriğine bakayım dedim, tabiki her zaman olduğu gibi etiket yapıştırılmış olduğundan bakamadım. Açarken yırtılıyor çünkü. Ama azcık ucundan içerisinde paraben olduğu okunabiliyor. İleride kullanmaktan vazgeçersem eğer sırf bu sebepten olabilir.


Siz bu ürünü kullandınız mı? Yorumlarınızı merakla bekliyorum...

Sevgiler, Saygılar...

6 yorum:

  1. bende kaşmir rengi var ve çok memnunum açıkçası ipeksi bir yapısı var bitince tekrar alacağım ürünlerden bir tanesi

    YanıtlaSil
  2. hmm pudra almayı düşünüyordum. bakalım deniycem☺

    YanıtlaSil
  3. canım kapatırken zorlanıyosun çünkü bu döndürülerek çıkarılıp kapatılıyor. ben kullanıyorum çok memnunum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel olarak ambalajı kalitesiz, ucuz etin yahnisi olayı :)

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)