İzleyiciler

6 Mart 2013 Çarşamba

Ürün İncelemesi #89 CLINIQUE FAR VE ALLIK(BEACH PLUM VE SMOLDERING PLUM)


Selam herkese,

Bu 2 far 1 allıktan oluşan paletin tasarımının aşığıyım. İçerisinde aynası var, olmasa da olur üstündeki ayna gayet iyi iş görüyor :) Bana bir set içerisinde geldi bu palet. Arkasının fotoğraflamaı atlamışım çok üzgünüm ama açıklaması aynen şöyle; 
colour surge eye shadow duo/beach plum - blushing blush powder blush/smoldering plum.

Flaşlı

İçinde fırçası yok, görsellerden araştırdım içerisinde aplikatör ve fırçalı ambalajları da mevcut. Ayrıca sadece ikili far olarak şurada satışı var. Fiyatı 79,99. Bence eder mi bu fiyat? Etmez kesinlikle daha uygun fiyata aynı hatta daha kaliteli olarak başka markalarda bu renkler mevcut. Ben farlardan genel olarak memnunum. Moru ve tonlarını pek sevmem bu palet ile mor tonlarında makyaj yapmaya başladım diyebilirim. Açık renk olan kısmın renk vermesi çok güzel bayılıyorum. Mor olan kızım biraz sert hemen renk vermiyor, göz kapağında ambalajda durduğu gibi koyu durmuyor ama doğal bir duruşu var. Aydınlık bir makyaj oluyor iki rengi kullanıp makyaj yaptığımda, ciddi ciddi çok beğeniyorum kendimi o makyajla :)

Flaşsız

Allık kısmına gelecek olursak, paletteki yerinin minikliği yüzünden fırçaya iyi alamıyorum :) Fazla renk vermiyor ama cidden yüzde duruşu çok doğal fakat bir kaç kez sürmek durumundasınız hemen renk vermiyor fırçaya. İçerisindeki simler yüzde belli olmuyor. Sitelerdeki fiyatı 80 civarı. Üzgünüm ama allığına da bu fiyatı ödeyip satın almam çünkü piyasada daha ucuza güzel renk veren bu tip allıklar mevcut. Ama bitene kadar severek kullanacağım bir palet. Aşağıda flaşlı ve flaşsız hallerini görebilirsiniz.

Flaşsız

Flaşlı

Sevgiler, Saygılar...

2 yorum:

  1. Şampanya rengi fara bayıldım! Diğer far ve allık bana fazla koyu, ama o şampanya rengi muhteşem...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok beğeniyorum, ama diğerleri parmağımda görünen kadar renk vermiyorlar zaten, uygulandığında hafifler...

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)