İzleyiciler

26 Mart 2013 Salı

Ürün İncelemesi #117 ESSENCE I LOVE STAGE FAR BAZI


Selamlar herkese,

Göz makyajı yapsam da yapmasam da artık mutlaka far bazı kullanıyorum. Body butter ile biraz fondöten biraz pudra karıştırıp harika bir far bazı yapmıştım kendime ama onu bitirdim, uzun zamandır Essence'in far bazını merak ediyordum bu sefer onu demek istedim.


Yapısı yukarıda görüldüğü gibi, kıvamı güzel kolay yediriliyor, ama bence dikkat edilmesi gereken püf nokta az miktarda sürülmesi ve göz kapağına güzel yedirilmesidir. Kullanım ömrü 6 ay 4 ml'lik bir ürün, her gün kullanılsa ancak bitirilir gibime geliyor. Benim göz kapaklarım normal yani ne aşırı yağlı ne de aşırı kuru, bende herhangi bir birikme yapmadı, sabah nasıl yaptıysam makyajımı akşam öyle sildim, fakat özellikle göz kapakları yağlanmaya müsait olanlar dediğim gibi az miktarda kullanıp iyice yedirmeleri gerekiyor. Farın rengini gerçekten gözle görülür derecede belirginleştiriyor, kalıcı olmasını sağlıyor. Far sürmediğimde de kullanıyorum göz kapaklarımın rengini güzel eşitliyor.



Aslında söylenecek fazla bir şey de yok hakkında, fiyat performans olarak gayet iyi iş görüyor. Kapatıcı olarak kullananlar varmış, ben hiç denemedim. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 8 tl. Zaten Essence markası sık sık indirimler yapıyor, indirimde alıp denemeniz tavsiye edilir.


Siz bu ürünü kullanıyor musunuz? Yorumlarınızı merak etmekteyim.

Saygılar, Sevgiler...

4 yorum:

  1. merhaba bende kullanıyorum bu ürünü hiç memnun değilim çok kuru bir göz çevrem var bu ürün iyice kuruttu=(( birde göz altlarımı da pek aydınlatmadı hatta grileştirdi=((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki de nemlendirmeni daha yoğun yapmalısın göz çevrene, ben öyle yapıyorum. Göz altlarıma sürmüyorum ben dediğim gibi.

      Sil
  2. Bende kullaniyorum bunu aylardir :) severek kullaniyorumm eger olurda biterse tekrar alirim muhtemelen:) kapatici olarak hic kullanmadim bi fikrm yok benmde o konuda ama uygulanmasada olur yani far bazi sonucta bu:)

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)