İzleyiciler

16 Mart 2013 Cumartesi

Ürün İncelemesi #112 THE BALM SEXY MAMA


Selam herkese,

Satın aldıktan sonra kullandığım ilk günün sonunda kendime aynen şu cümleyi kurdum " şimdiye kadar neden alıp kullanmadın ki? " Evet bu pudra bana ciddi ciddi böyle hissettirdi. Kabının eğlenceli oluşuna hiç deyinmiyorum bile direk pudra hakkındaki görüşlerime geçiyorum;


Her şeyden önce şunu söyleyeyim bu transparan bir pudra ve renk vermiyor yani. Ben daha önce de bahsettiğim gibi çoğu zaman hatta hemen hemen her zaman fondötenimden sonra mutlaka sabitleme-matlaştırma amacı ile pudra kullanırım. Pudrada aradığım kapatıcılık değil mükemmel sabitleme ve matlaştırmadır. Geçenlerde şurada bahsettiğim Rimmel London markasının pudrasından bir kaç tık daha çok sevdiğimi söylemeliyim. Stay Matte pudrada T bölgem hafif parlamıştı ama Sexy Mama da öyle bir durum olmadı. Gram olarak Rimmel London daha fazla tabiki ama The Balmda paraben olmaması bu pudrayı devamlı olarak alıp kullanmam için iyi bir neden. 


İndirimsiz fiyatı 21 tl. Valla indirimde olmasa bile alırım elimdeki biterse :) Sürekli alıp kullanacağım ürünler listesine girdi. Zaten pudrayı yüzüme boca eden ve gün içinde tazeleyen biri olarak çabuk bitiririm gibime geliyor. Matlaştırma amaçlı kullandığım pudralar arasında en kalıcısı bence. Sabah 8 de yapılan makyajda akşam 6 da bile en ufak bir parlama olmadı, normalde matlaştırıcı krem sürerim makyajdan önce, özellikle test etmek amaçlı kullanmadım sonuç mükemmel. Genelde benim makyajımda gün ortasından sonra T bölgemde parlama olur. Bu pudra özellikle yazın çok işime yarayacak. Yapısı çok hafif ciltte doğal duruyor. Toz toz olma durumuna gelecek olursak evet ben fırçayı batırıp pudrayı hırpaladığım için tozuttu biraz :)




Siz bu pudradan kullanıyor musunuz? Yorumlarınız nelerdir?

Sevgiler, Saygılar...

14 yorum:

  1. 2 sene kadar önce vichy'nin bi pudrasını almıştım.beyaz renkte ama transparan o da. bitmek bilmedi, sinir etti artık beni. bitse de yenilerini denesem :) ben de fondotenin üzerine daha doğal bir görünüm elde etmek için biraz sürüyorum

    www.kontesce.com

    YanıtlaSil
  2. Kadınlar Günü indiriminde ben de almıştım bir tane ama kullanmaya kıyamıyorum o kadar tatlı ki ambalajı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, ben ambalajları saklıyorum valla atmaya kıyamıyorum, tel toka felan koyuyorum içine :)

      Sil
  3. benim de favori sabitleyici pudram....rimmel london denemek istiyorum,ama kötü ambalajı yüzünden almıyorum,dandik duruyor...sende güzel günlerde kullan harika bi ürün....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O pudrayı da seviyorum ama bi sexy mama değil tabiki :)

      Sil
  4. bende 8 mart indiriminde aldım ve seninle aynı duyguları paylaştım bu zamanaa kadar neden almamışımm bunuu :) benimde baş transparan pudramdır artık kendileri :)

    YanıtlaSil
  5. Gerçekten çok güzel bir pudra. :) 2-3 aydır kullanıyorum ben de. Ama çok istememe rağmen yedeklemeye elim varmıyor. Ben herkesin aksine ambalajından memnun değilim çünkü. :/ Babam görmeyecek diye kırk takla atıyorum evin içinde. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha bir arkadaşım daha aynısını söylemişti :)

      Sil
  6. harika bir pudaradır canım ben aşırı memnunum müftelayım buna :) ben the balm ın her ürününe hayranım heleki kablrındaki değişik resimlere bayılıdığımı söyleyebilirim :)

    YanıtlaSil
  7. Şu an bayram indirimi de başladı :)) Bu pudra hakkında küçük bir araştırma yapayım derken yazına denk geldim ve kesinlikle almaya karar verdim :)

    http://bahcembenim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemeye değer bence, umarım memnun kalırsın...

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)