İzleyiciler

15 Mart 2013 Cuma

Ürün İncelemesi #108 NIVEA YATIŞTIRICI YÜZ TEMİZLEME KÖPÜĞÜ


Selam herkese,

Bu ürün benim kullandığım ilk köpük temizleyici. Cildim normal-karma arasında gidip gelse de ben Kuru/Hassas ciltler için olan, Yatıştırıcı olanını tercih ettim. Ürünün bir de Normal/Karma ciltler için olan Canlandırıcı çeşidi var. Neden Yatıştırıcı olanın tercih ettim? Çünkü ben fark ettim ki karma/yağlı/normal ciltler için olan temizleyici ürünler (su ile yıkanan) benim cildimi temizlerken aynı zamanda çok kurutuyor-geriyor. Aldığım günden beri kullanıyorum görüşlerim şu şekilde;


Ürün sıvı kıvamında ama sıkınca köpük olarak çıkıyor ambalajından. Ben cilt-yüz makyajımı tek seferde bir ürün ile çıkarmak isteyenlerdenim ama bu ürün bu isteğimi maalesef  karşılamadı. Köpüğü uygulamadan önce yüzümü ılık suyla yumuşatıyorum ki makyaj kolayca çıksın, ama yine de bu köpük ile yıkadıktan sonra dikkat ettim makyaj artıkları görüyorum havluda. Bu sebeple ben ilk seferde durulayıp ikinci sefer tekrar uyguluyorum köpüğü. Makyajınızı başka bir ürün ile sildikten sonra bu köpük ile yıkarsanız daha çok verim alırsınız diye düşünüyorum ama ben de o durumu sevmiyorum defalarca temizlik işlemi. Zaten yüz temizleme köpüğü diyor, makyajı tamamen temizlemeyi vaadetmiyor ürün. Ama makyajsız dolaştınız bütün gün eve geldiniz yüzümdeki kiri-pisi alsın götürsün diyorsanız tamamdır çok güzel temiz bir his bırakıyor yüzde. Cildimi kurutmadı-germedi o yönden memnunum. Çabuk bitecek bir ürün gidi duruyor, dediğim gibi ben zaten her defasında 2 uygulama yaptığımdan bana fazla dayanmayacak. Fiyatı 12,90 tl.


Köpük hemen sönüyor, cildi ovalamaya başladığınız anda kayboluyor. Kokusu hafif, benim hoşuma gidiyor temizlik kokuyor :) Köpük her şeyi çok severim ben, bu sebeple uygularken çok eğleniyorum, akşam olsa da makyajımı silsem diye bekliyorum :) Uygulaması çok pratik. Çok hafif bir ürün olduğundan ciltten durulanması çok kolay bu yönden de beğeniyorum.




Siz bu ürünü kullandınız mı? Yorumlarınızı merak ediyorum.

Sevgiler, Saygılar...

17 yorum:

  1. ilk yorum benden. hanımcık bu ne hız bi günde kaç ürün deniyorsun. maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir günde bir tane makyaj temizleyicisi deniyorum ve diğer günlerde onu kullanmaya devam ediyorum bitene kadar, sevgiler...

      Sil
  2. Hiç kullanmadım. Paylaşım için teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
  3. Bu ürünü kullanmadım benzer bir ürün kullanıyorum,sanırım makyaj temizleme köpüklerinin bir sorunu var, tümünü temizleyemiyor. Bu yüzden ben sadece banyoda kullanıyorum, hemen bitsin de kurtulayım diye bol bol uyguluyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de temizlemesi için iki kere kullandığımdan çabuk biteceğe benziyor...

      Sil
  4. Makyaj ve yüz temizliğini aynı anda yapmak istiyorsanız neutrogena tek adımda makyaj ve yüz temizleyicisini öneririm. Göz makyajını bile çıkarıyor gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet onu merak ediyorum ama elimde çok fazla yüz temizleyicisi birikti elimdekileri bitirmeden almayı düşünmüyorum, teşekkürler...

      Sil
    2. Bende onu kullaniyorum, indirimden de 8liraya aldim stokladim:) ama sephoranin da yuz temizleme kopugu muthis. Tek adimda temizliyor. Onu da oneririm. Ben donusumlu makyaj icin ikisini kullaniyorum:)

      Sil
    3. Sephoraya çok sık uğrayamıyorum malesef, artık ayda yılda bir gidersem anca... Teşekkürler.

      Sil
  5. Merhaba canım,ben yaknı zamanda kullanmıştım ve hiç beğenmemiştim.Ayrıntılı yorumumu merak edersen:
    http://witchinpurpleplanet.blogspot.com/2013/01/nivea.html

    YanıtlaSil
  6. Çok açıklayıcı anlatmışsın. Bende ilk çıktığında bu ürünü almayı düşünmüştüm. Ama sonra Nivea'nın hassas ciltler için olan makyaj temizleme mendillerini kullanmaya başladım baya da memnun kaldım. Hem makyajı temizliyor hem de cildi güzelce temizliyor kalıntı bırakmıyor. Tavsiye ederim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mendiller benim cildimi tahriş ediyor, çok zorunda kalmadıkça kullanmıyorum...

      Sil
  7. Merhaba ben bu ürünü kullanmadım ama bu tarz yağlı çiftçinin bir temizleyici arıyorum bunun yağlı cilt için olanı var mı acaba? Bu arada sizi tebrik ediyorum. Yorumlarınıza ve dolu dolu postlarınıza bayılıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yazımda da bahsettiğim gibi yağlı ciltler için olanı da mevcut. Teşekkürler :)

      Sil
  8. ben hiç kullanmamıştım bu ürünü.garnierin temizleyini kullanıyordum bende şuan.köpük bana çok değişik geldi.yarın ilk iş bakıcam.

    benim blogumada beklerim seni;
    http://pamuk-sekeer.blogspot.com/

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)