İzleyiciler

15 Mart 2013 Cuma

Ürün İncelemesi #106 BEE BEAUTY DUŞ JELİ-PEELİNG-NEMLENDİRİCİ LOSYON





Selam herkese,

Zamanın birinde kokularına vurulup aldığım bu seti artık kullanmalıyım dedim ve denedim. Ben bu tarz ürünlerin tüm serisini alıp kullanmayı daha çok seviyorum hem kokuları biraz daha kalıcı oluyor hem de daha iyi verim alıyorsunuz ürünlerden. Sonuç hüsran, neden mi?


Vücut peelingi ile başlayacak olursak, yapısı yoğun vazelin kıvamında ve içerisindeki tanecikler oldukça sert bu konuda şikayetim yok zaten ben iri tanecikli peelingleri daha çok seviyorum. Sorun durulanmasında, durulanmıyor bir türlü. O yağlı his gitmiyor ciltten hatta öyle bir yağki bu, tabaka halinde yani o şekilde duştan çıkmam mümkün değil. Kokusu çok çok çok güzel, ama ahım şahım bir kalıcılığı yok malesef. Zar zor durulandım, kaç kez köpüklendim hatırlamıyorum. ama peeling olarak iyi iş görüyor, başarılı. Ürün 200 ml. Bana yaklaşık 5-6 duş yetecek miktarda. Kışın gene tahammül edilebilir, yazın kesinlikle süremem vücuduma bu peelingi. Yalnız peeling kavanozu çok şık değil mi? :) Fiyatı 15 tl civarı. Yağlı hisse tahammül edebilecekseniz kullanın derim ben, belki cildi aşırı kuru olanlar memnun kalabilirler, çünkü ürünün seveni de çok.



Duş jeli ah o duş jeli. Banyomda 3 tane farklı lif var hepsiyle denedim yok yahu köpürmüyor çıldırdım. Koku desen buram buram değil, açık konuşmak gerekirse tam bir hayal kırıklığı yani. Kıvamı çok akışkan zaten, bir de yağlı peeling tabakasını temizlemeye çalışırken şişenin yarısını bitirmiş oldum. Fiyatı 10 tl civarında olması lazım.


Serinin en sevdiğim ürünü vücut losyonu oldu. Kıvamı güzel, kokusu güzel (fazla kalıcı değil). Nemlendirme hissi başarılı ama yaz ayları için daha uygun diye düşünüyorum, kış için ben genelde butter tercih ediyorum. 250 ml lik bir ürün. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 10 tl civarı olması gerekiyor. Tekrardan alırım.


Serinin bir daha alabileceğim tek ürünü vücut losyonu oldu. Siz bu ürünleri kullandınız mı? Yorumlarınızı merak ediyorum.

Sevgiler, Saygılar...

6 yorum:

  1. ben de peelingi yaz gelmeden bitirmeye çalışıyorum ben de tekrar almayacağım ürünlerden ama koku çok güzel. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koku güzel ama sadece kabında kokuyor :) kalıcı değil, duşta 3 ürünü birlikte kullandığım halde kalıcılık "0" :)

      Sil
  2. Ben de bu ürünün losyonunu kullanıyordum kokusu çok yoğun olmasa da nemlendirmesini beğenmiştim sayende elim markanın diğer ürünlerine gitmeyecek teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçlerinde en iş yapanı losyon zaten, yazın kullanmayı düşünüyorum artık onu.

      Sil
    2. ben de vücut losyonunu kullanıyorum.daha önce bunun yeşil renklisi yani aleo veralısını kullanıp memnun kaldığım için almıştım.onu her kullandığımda ferahlıyordum.buna elim bile gitmiyor.hiç sevmedim kokusunu.nemlendirmesi zaten acil nemlendirmeler için yani su bazlı.butterlerı de oluyor bu serinin.benim aleo veralı olan butterım bitmedi.
      2 ayda nasıl bitiriyorsunuz öle.ben her elimi yıkadıktan sonra kullandım neredeyse 1 yıla yakın gitmiştir.kozmetikleri içiyorsunuz adeta :)

      Sil
    3. Her duştan sonra mutlaka nemlendirici kullandığım düşünülürse ve bu nemlendiriciyi tüm vücuduma uyguladığım göz önünde bulundurulduğunda 2 ay iyi bir zaman dilimi :) El kremi olarak kullanılırsa evet 1 yıl yeter :)

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)