İzleyiciler

14 Mart 2013 Perşembe

Ürün İncelemesi #103 MAYBELLINE JEL EYELINER 01 INTENSE BLACK


İlk çıktığından beri gözüm vardı zaten bu üründe. Likit eyelinerların duruşunu ne kadar beğensem de jel eyelinerlar daha pratik geliyor bana, hem de hata yapma oranı daha düşük. Hele ki sürdüğünüz fırça iyi iş görüyorsa, tadından yenmez göz makyajınız :) İndirimsiz fiyatı 24,75 tl. Pahalı olduğunu düşünüyorum.


Ürünü merak etmemin başka bir nedeni de fırça ile birlikte satılıyor oluşuydu. Fırçası beklediğim gibi çıktı incecik ve yumuşacık tam istediğim gibi. Yalnız temizleme derdi var her fırçada olduğu gibi, bir müddet sonra tabiki yıpranacak ve ilk günkü verimlilik olmayacak.


Eyelinera gelecek olursak eğer, yapısı yumuşacık (esasen ben daha sıvı bekliyordum neyse...), renk vermesi iyi, bir sefer geçilmesi yeterli oluyor üst üste birkaç defa sürmeye gerek kalmıyor, kalıcılığı gayet iyi bana göre, tebeşir gibi sökülmedi-silinmedi gözümden. Kuruma hızı bence güzel, hemen sabitleniyor. Fırça yapısı itibari ile ince olduğundan, ince eyeliner çekmek isteyenlere de hitap ediyor. 


Ayrıca çok şık buldum kabını. bu arada umarım hemencecik kurumaz, kullanırken ters çeviriyorum açık bırakmamaya çalışıyorum kavanozun ağzını.



Lacivert rengini de merak ediyorum açıkçası, herhangi bir indirimde onu da alıp denemek istiyorum. Tekrar alabileceğim ürünler arasına girdi kendileri. Tavsiye ediyorum.



4 yorum:

  1. ben kahverengini aldım ama hiç beyenmedim çünkü rengi gün içinde aşırı derecede soluyor eyeliner varmı yokmu belli bile olmuyor açıkçası %25 indirimle 17 küsür liraya aldım ama hiç beyenmedim fırçasıda zaten hiçbir işe yaramıyor olumsuz yani düşüncelerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çabuk kuruduğu gibi bir gerçek var ama tekrar yumuşatma yöntemleri de var tabii ki, kahverengi olanı denemedim performansı hakkında yorum yapamıyorum. Fırçası herkese hitap etmeyebilir ama bir çok markada uygun fiyatlı eyeliner fırçaları var başka bir fırça ile deneyebilirsin :)

      Sil
  2. keşke uygulanmış halinide gösterseydin :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece geceleri fotoğraf çekme şansım oluyor onda da oda ışığını hoş bulmuyorum, umarım bir gün o da olacak, teşekkürler sevgiler...

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)