İzleyiciler

14 Mart 2013 Perşembe

Ürün İncelemesi #101 RIMMEL LONDON APOCALIPS

Selam kızlar,

Bugün bahsedeceğim ürünlere aynı anda şurada bahsettiğim alışverişimde sahip oldum. İndirimsiz fiyatları 12,99.  Ne ruj insanıyım ne de bir başka dudak ürünü. Yani genelde makyajımı yaparken sürer gün içinde tazelemeyi unuturum. Nude tonlar olmadıkça ruj da pek kullanmam, ara ara gloss sürmeye zorlasam da kendimi onun da yapış yapışlığından hep rahatsız olmuşumdur. Rimmel London bu ürünü çıkardığından cidden merak etmiştim, yorumlar da iyi yönde olunca indirimi bekledim almak için. Ve iki rengi aldım; biri 101 CELESTIAL diğeri 401 AURORA. Aslında kalabalıktan, sıcaktan ve eşim mızmızlandığı için diğer renkleri inceleyemedim. Hatta 401 rengini yanlışlıkla almış olabilirim :) Ya da çalışan kızın şaşkınlığına gelmiş olabilir, ben de kontrol etmedim hemen mağazadan çıkmak için. Ama yine de sevdim. Aşağıda renklerin görsellerine bakabilirsiniz. Bu ürün için sıvı ruj deniyor, gloss gibi ama aslında değil. Yani glossdan fazla renk verip onun gibi yapış yapış yapmıyor dudakları. Açıkçası eğer %50 gibi bir indirim olmuş olsaydı tüm renklerini alırdım ben, o derece sevdim. Üründe tek beğenmediğim nokta sürerkenki kokusu buram buram geliyor buruna neyse ki sürdükten sonra gidiyor. Fırçaya gelen ürün benim dudaklarıma yetiyor. Sürerken dikkatli olmak lazım renkler oldukça belirgin. Kalıcılıklarına gelirsek, bir şey yiyip içmeseniz bile 1 saatten sonra kaybolmaya başlıyor. Ayrıca dudaklarımı kurutmadı.













2 yorum:

  1. Ben de aurora ve ismini hatırlamadığım kırmızıyı aldım bu olabilir belki. Seftali tonları hiç kalmamıştı. yapısını sevdim ben cunku likit rujları cok severim. Kokusu bri tek beni rahatsız etmemiş demek ki. Nahoş bir salatalık gibi kokuyor sanki:S :) Kokusu olmasaymış daha iyi olurmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokuyu duymuyor oluşunuz büyük şans beni rahatsız ediyor çünkü :) Diğer renklerini iyi inceleyemedim vakitsizlikten ve indirim oranını beğenmemiş olmamdan :)

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)