İzleyiciler

11 Mart 2013 Pazartesi

Parfümevi Parfümleri Denemesi

Haftanın ilk gününden herkese selamlar :)

Geçenlerde şuradaki alışverişimde sizlere açık parfüm satışı yapan http://www.parfumevi.com.tr/ sitesinden bahsetmiştim. Ürünler hakkındaki görüşlerimi o yazıda bulabilirsiniz ama ben yine de biraz bahsetmek istiyorum siteden.


Alışveriş sonrası aklıma takılan bir hususu sormak için aradığımda yetkililer ilgiyle karşıladılar beni ve bu benim hoşuma gitti açıkçası, malum çok büyük alışveriş sitelerinde bile çoğu zaman geri dönüşler pek hoş olmuyor. Site yetkilileri sonrasında bana ulaşıp 6 adet parfüm gönderebileceklerini söylediler buradan kendilerine çok teşekkür ediyorum. 2 tane kendime, 2 tane kardeşime, 2 tane de eşime seçtim. 

Kendim için seçtiklerim; CANDICA (PRADA CANDY) tık tık, LOCA (MARC JACOBS) tık tık. Kardeşim için seçtiklerim; NOELLE FLEUR (CACHAREL NOA FLEUR) tık tık, BELINDA RED RASPBERRY (DKNY DELICIOUS CANDY APPLES RASBERRY) tık tık. Eşim için seçtiklerim; DENMARK FURY MAN (DIESEL FUEL FOR LIFE POUR HOMME) tık tık, GOTHAM (JOOP! GO) tık tık.


Her kokuyu beğenmeyen eşim, kokuların çok orjinal ve nispeten diğer açık parfümlere göre ( ki çoğu orjinal parfüm bile kalıcı değil maalesef) çok başarılı olduklarını söyledi. Her hafta bir şişe parfüm bitiren eşim için orjinal parfüm yetiştiremeyeceğimden parfümevi parfümleri bizim için tam bir çare oldu diyebilirim :)


Şişe tasarımlarını çok beğendik. Sprey başlığı yeterli derecede ürün fıslatıyor bi seferde. Kalıcılıkları dediğim gibi diğer marka açık parfümlere göre iyi ama yinede gün içinde tazeleme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Ürünlerde belirtmek istediğim tek kusur parfümlerin kutu üzerlerinde yazan isimleri şişelerde yazmıyor maalesef, site yetkileri bu soruna en kısa sürede çözüm getirirler diye düşünüyorum. Bu sorun şuan ki mevcut yoğunluklarından kaynaklanıyormuş. Ben çözümü şişelerin altına isimlerini yazmakta buldum, yoksa aynı renk şişeler karışabilir.


http://www.parfumevi.com.tr sitesine bir kere daha teşekkür ediyor, sizlere de bu siteye ve ürünlerine şans vermelisiniz diyorum, pişman olmazsınız.

Basın ürünüdür. Yukarıda belirttiğim görüşlerimin hepsi şahsi fikrimdir.

6 yorum:

  1. Ya cnm bende bu siteden alışveriş yapmak istiyorum ama kokular acaba çokmu alkol kokuyor ? hani açık parfümler genellikle böyle alkol daha fazla koktukları için soruyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Bende kullanıyorum, alkol kokusunu falan hissedilmiyor.En azından benim seçtiklerimde öyle bir sorun yok :)

    YanıtlaSil
  3. ben de 3 tane sipariş verdim bakalım nasıl gelecek?

    YanıtlaSil
  4. Her istediğimiz parfümü bulabiliyormuyuz? Ben siteye baktım fazla çeşit yok gibi. Yoksa ben bakmasını mı bilemedim?? sevgiler...

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)