İzleyiciler

28 Kasım 2012 Çarşamba

Ürün İncelemesi #11 CLINIQUE HIGH IMPACT MASCARA

Clinique High Impact Mascara, Morhipodan set olarak almıştım.  İyi ki almışım çünkü seyehat boylarının avantajı bu işte. Ürünün tam boyu size göre mi değil mi? Kirpikleri uzatıp tek tek ayırıyor. Kullanımı rahat, fırçası plastik değil, normal fırça kılı ve tombik. Acele ile sürerken gene de dikkat etmek gerek. Servisi kaçırmıyım diye güzelim göz makyajını batırmışlığım olmuştur sabahları. Maskaranın ağzı çok geniş fazla ürün geliyor, fırçayı sıyırmak gerek iyice. Ben maskaralardan kirpiklerimi tek tek ayırmasını mı istiyorum? Cins miyim neyim ama bunu istemiyorum :) Herkesin kaş yapısına göre maskaralardan beklentileri farklıdır. Benim kirpiklerim kendinden uzun zaten ben sadece dolgunluk istiyorum. 3 kat uyguluyorum gene de istediğim dolgunluğu elde edemiyorum. Ben maskaralardan " tek tek ayırıp uzatmasını , ortalama bir dolgunluk vermesini istiyorum" diyorsanız hiç kaçırmadan alın. Gene de severek kullandım ürünü, ama benim favorim MAYBELLINE FALSIES FEATHER LOOK MASCARA. 

Clinique High Impact Mascara
 Sırasını bekleyen Essence marka maskaralarım var onlardan da beklentim büyük. Ürün bitmek üzere, bitsin diye hergün kullanıyorum zaten. Rengi siyah, gözde ağırlık yapmıyor. Yapısı normal ne çok sıvı ne de çok katı. Ürün açalı 3 ay oldu. Kullanmaya başlayalı 1 ay, bazı maskaralar durduğu yerde bile kuruyor, bunda öyle birşey olmadı. Ayrıca kendisi şarap tadında bir rimeldir, durdukça güzelleşiyor. :)
Clinique High Impact Mascara
Sonuç olarak denedim beğendim, ama tekrar alır mıyım? Bi setten çıkarsa kullanırım ama almam, Siz bu maskara için ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı paylaşır mısınız?

4 yorum:

  1. Ben şöyle düşüyorum, kesinlikle beğenmedim, bir kere sür sür bir etkisi yok ama aksi gibi topaklanıyo anlamadım saçma bişey! tekrar gidip ben de almam yani.bu arada bloguma beklerim ben de missinem.blogspot.com, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende topaklanma yapmadı tatlım sendeki maskara biraz kurumuş olabilir mi?

      Sil
  2. Merhaba blogunuzun üyesiyim bende bloguma beklerim şimdiden teşekkürler,sevgiler..

    www.bensukaya.com

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)