İzleyiciler

3 Mayıs 2013 Cuma

Yeni Ciciler #16


Selam herkese,

Kargocunun az önce bıraktığı paketimi açtım hemen taze taze sizlerle paylaşmak istiyorum. https://www.dermobakim.com/ sitesinden daha önce hiç alışveriş yapmamıştım. Almak istediğim tüm ürünleri bu sitede aynı anda uygun fiyatlı görünce bu siteyi tercih edeyim dedim.

Physicians Formula markasının Happy Booster allığını almak için ölüyordum aldım rahatladım :) Aynı markanın renkli nemlendiricisi merak edip sitede incelerken bu mineral fondötenle karşılaştım. Hazır elimde fondöten kalmamışken denemek istedim bu likit fondöteni.  La Roche Posay' in ilk çıktığı günden beri merak ettiğim fondötenini de aldım gitti. Rengi koyu geldi bu arada en açık rengi almama rağmen, ama bunu bile bile aldım zaten bir ay sonra cilt rengim bir kaç ton koyulaşacağından tam gelecek diye düşünüyorum.

Fiyatlara gelecek olursak;
Physicians Formula Allık, 40,00 TL
La Roche-Posay Fondöten, 51,92 TL
Physicians Formula Fondöten, 52 TL

Genel olarak siteden memnun kaldığımı söylemeliyim, 30 Nisanda yaptığım alışverişim ertesi gün 1 Mayıs resmi tatil olmasına rağmen kargoya verildi, lakin Sürat Kargo firması yüzünden 1 gün gecikmeli kavuştum siparişlerime. Ayrıca sitede birçok bankanın kredi kartına taksit seçeneği de mevcut. Ben taksitlerin kraliçesi olduğumdan bu benim için önemli bir husus :)

Ayrıca site tester ürün konusunda da oldukça cömert aşağıdaki fotoda göreceğiniz gibi. Evvel zamandan beri merak ettiğim Babe markasının deneme boy ürünlerinden göndermişler bolca. Ayrıca bir ara severek kullandığım Vichy nemlendiricimin minnak boyunu göndermelerine de çok sevindim.

Gönül rahatlığı ile alışveriş yapılası bir site bence...


16 yorum:

  1. guzel gunlerde kullan. numune urunler candir valla. onlarica ayrica gule gule kullan. ;)

    YanıtlaSil
  2. tester konusunda çok cömert davranmışlar gerçekten.
    La roche bende almak istiyorum ama gidip eczanede denemeye üşeniyorum. :/

    YanıtlaSil
  3. Physicians Formula'nın o fondötenini ben de çok merak ediyorum ama eczaneye gidip cilt tonuma uygun olanını bulmaya da üşeniyorum. :)
    Yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben açık rengini aldım ama açık geldi çok, koyu bir fondöten ile karıştırıp kullanmam gerekecek şimdi.

      Sil
  4. güle güle kullan canım:)) allığa bayıldım.

    YanıtlaSil
  5. aldıklarınız hayırlı olsun, allığın desenleri ne şirin öyle :)

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan alligi baska bir blogdada gormuştum gözüm kalmıştı :) swatch li post bekliyoruz:) birde kalıcılığı konusunda bilgilendirme yaparsan cok sevindim sevgiler..,

    YanıtlaSil
  7. Şu allık ve şu LRP fondöteni almadan ölürsem gözüm açık gidecek. :) Güle güle kullan. :)

    YanıtlaSil
  8. Hepsi çok güzel. Testerlarda da çok cömert davranmışlar. Hepsini güle güle kullan canım:) Physicians Formula allık yorumlarını çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım, yazılar gelir yakında takipte kal :)

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)